ANKARA'NIN MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI GÖREV BAŞINDA

17 Mayıs 2019 14:03 Evin GÖKTAŞ
Okunma
2232
ANKARANIN MHPLİ BELEDİYE BAŞKANLARI GÖREV BAŞINDA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart Mahallî İdareler Seçimlerinde %18.81 oranında oy alarak tarihî bir başarıya imza attı.
Türk milleti tarafından tercih edilen bir büyükşehir olmak üzere 10 ille birlikte toplam 145 MHP'li belediye başkanı il ve ilçe seçim kurullarından mazbatalarını alarak yeni görevlerine başladı.
Ankara'da da Etimesgut, Gölbaşı ve Polatlı ilçelerinin MHP'li belediye başkanları, hem seçilmeden önce hem de seçildikten sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.
MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ da il yönetimi ve Ankara Ülkü Ocağı Başkanı ile birlikte Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya "Hayırlı olsun." ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.
Gölbaşı Belediye Başkanlığına seçilen cumhur ittifakı MHP Adayı Ramazan Şimşek, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını alır almaz, MHP Lideri Bahçeli'yi ziyaret etti. Şimşek, ziyaret sırasında başkanlık mazbatasını Genel Başkan'a takdim etti.
Daha sonra açıklama yapan Başkan Şimşek, şunları kaydetti:
"Gölbaşı'mızın kıymetli sakinleri tarafından bizlere gösterilen teveccüh sonucu Belediye Başkanlığını kazandık. Bugün mazbatamızı İlçe Seçim Kurulu yetkililerinden aldıktan sonra Genel Başkan’ımız Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek kendilerine takdim ettik. Ziyaretimde kıymetli büyüğümüzün elini öpüp emirlerini aldık."
DEMİREL: UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
Etimesgut Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını Belediye Başkanı Enver Demirel başkanlığında gerçekleştirdi.
Başkan Demirel, tüm meclis üyelerini tebrik ederek, belediye meclisinin Etimesgut'un gelişimine katkı sağlayacak, yaşam kalitesini artıracak güzel hizmetlerin altına imza atacağına olan inancını dile getirdi. İlk meclis toplantısına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
Demirel, "Seçimler geride kaldı, halkımız kararını verdi. Hemşehrilerimiz bizden güzel hizmetler bekliyor. İnşallah uyum içerisinde, ilçemize birçok yatırımı, hizmeti birlikte kazandırırız." dedi.
EENVER DEMİREL DEDE OLDU
Etimesgut Belediye Başkanlığını dördüncü defa kazanan Enver Demirel, seçim döneminde bir mutluluk daha yaşadı. Demirel'in, oğlu Fethi ve gelini Nihal Hanım’dan ilk torunu dünyaya geldi. Demirel, kız torununa “kar tanesi” anlamına gelen Berfu ismini koydu. Heyecanla beklediği kız torununu, eşi İlknur Hanım’la birlikte kucağına alarak mutluluğunu paylaşan Demirel; "Bugün ailemizin en mutlu günüdür. Mevla’nın lütfu ile ilk torunumuza kavuşmuş bulunuyoruz. Allah herkese bu güzelliği nasip etsin. Çok mutluyuz. Yazgısı hayırlı olsun." diye konuştu.
Başkan Demirel’in Yasin ve Fethi isimli iki oğlu, Aybüke isimli de bir kızı bulunuyor.
Sayın Enver Demirel'i dergimiz adına tebrik eder, değerli ailesinin yeni üyesine sağlık, saadet ve sonsuz başarılarla dolu uzun bir ömür dileriz.
DEMİREL'DEN AK PARTİYE TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, parti yönetimine 31 Mart Yerel Seçimlerinde yaptıkları özverili çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.
Demirel, seçimlerde her iki seçmenden birinin destek ve teveccühünü aldıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
"Seçimlerde AK Parti ve MHP teşkilatlarımız cumhur ittifakının ruhuna uygun güzel bir çalışma sergilediler. Seçimlerde hemşehrilerimiz de bizim tekrar başkanlığa devam etmemiz yönünde bir irade koydular. Seçimleri geride bıraktık. Mazbatamızı aldık. AK Partili arkadaşlarımız bizleri ziyaret ederek tebrik ettiler. Biz de AK Parti İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek, teşkilata teşekkür etmek istedik. İnşallah cumhur ittifakımız ülkemize ve milletimize başarılı şekilde hizmet etmeye devam edecektir."
AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Halil Hotaman, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Demirel'e başarılar diledi. Ziyarette, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Hacı Ünal ve yönetimi de hazır bulundu.