DELEGE ÜLKÜCÜDÜR, SEN İSE CEMAATİN ABLASI!

“ "Ne olağanüstü kurultay için imza veren delege haindir ne de imza vermeyen delege yalaka ve menfaat düşkünüdür. Zaten "Ülkücü iradeye" böyle bir yakla „

20 Şubat 2017 12:49 Yıldıray ÇİÇEK
Okunma
1528
DELEGE ÜLKÜCÜDÜR, SEN İSE CEMAATİN ABLASI!

 

"Banane söylenirse söylensin görmemezlikten gelebilirim. Ama asla affetmeyeceğim,asla hoş görmeyeceğim şey benimle beraber yol yürüyen bu arkadaşlarıma buisnadın yapılmasıdır. Şimdi ölçü o kadar kaçtı ki. Beni koydular. Tamamanladık. Ama imza veren, sadece şahsıma ait değil, biz üç aday imza topladık.Bu üç arkadaşımıza imza teslim eden 548 kardeşimi benim paralelciliklesuçlayanları hoş görmemiz mümkün değil. Bununla ilgili gereken hukukimücadeleyi başlatıyorum, başlatacağım" 

 

MHP'de "Olağanüstü TüzükKurultayı" için imzaveren delegelere paralel suçlaması yapan hiç kimseye şahit oldunuz mu? 

 

AmaMeral Akşener kendine yapılan bu manadaki suçlamaları Ülkücü delegeye yamama derdinde…

 

"OlağanüstüTüzük Kurultayı" içinimza toplayan delegeler için ilk değerlendirme yazıları yazan ve bu süreci ençok değerlendiren köşe yazarlarından birisiyim ama bir gün olsun Ülkücüdelegeye böyle suçlamamız olmamıştır.

 

Suçlamayıbırak 14 Aralık 2015 tarihinde yazmış olduğum bir yazıda aynen şu cümlelerikullanmıştım: 

 

"Neolağanüstü kurultay için imza veren delege haindir ne de imza vermeyen delegeyalaka ve menfaat düşkünüdür. Zaten "Ülkücü iradeye" böyle biryaklaşım sergilemek alçaktır. "

 

***

 

2 Mayıs2016 tarihindeki yazımda da şu şekilde seslenmişim:

 

"MHP'devar olan eksiklik, yanlışlık tespit edilip, hepsi ortadan kaldırılmalı."diyen samimi tüm Ülküdaşlarıma çağrıdır bu… 

 

Lütfenkenara çekilin…

 

Lütfenasıl mücadele ettiklerimizle aramıza engel olarak çıkmayın. Sizinle hiçbirmeselemiz yok. Meselemiz samimi duygularınızı ve düşüncelerinizi operasyonmerkezlerine pazarlayanlarladır. "

 

***

Birçokyazımda bu cümlelere sık sık rastlarsınız. Bizim derdimiz Ülkücü delege iledeğil, "Ülkücü değilim,demokratım." ifadesininsahibi olduğu hâlde Ülkücülerin duygu ve düşüncelerini siyasi hırs ve hedefleriiçin kullanmaya çalışan Meral Akşener gibileriyledir.

 

Biz birÜlkücü yazar olarak yazılarımızda Ülkücü delegelere karşı hassasiyetimizi herdaim korurken, MHP Lideri Devlet Bahçeli de konuşmalarında ve açıklamalarındabunu hep sergilemiştir.

 

MHP'ninbir grup toplantısında "Samimiyetleifade ediyorum, Tüzük Kurultayı için imza veren her kardeşim benim içindeğerlidir. Hepsinin iradesine saygı duyuyor, taleplerini biliyor ve anlıyorum.Anlamadığım, asla da anlamayacağım ön plandaki çığırtkanlar, MHP'yi bir plançerçevesinde etkisizleştirmek, bağımlı ve pasif hale getirmekisteyenlerdir." demiştir. 

 

Yine birbaşka grup toplantısında ise "MilliyetçiHareket Partisini bilmeyen, nereden gelip nereye gittiğini anlamayan küçük birazınlık tutturmuş paradigma değişsin, değişim olsun. Sözlerimden OlağanüstüTüzük Kurultayı için imza vermiş kardeşlerim asla alınmasınlar, çünkü onlarbenim değerlendirmelerimin dışındadır. Ve onlarla eğer varsa meselelerimizikonuşacağımıza, davamızın ruhuna münasip orta yolu bulacağımıza içtenlikleinanıyorum. Sözlerimin hedefi sanal kahramanlaradır. Sözlerim direkt projeelemanlarına, sahte demokratlara, düzmece siyasetçilere, paralel kuluçkasınayatıp tavşan çıkarma sevdasına kapılan akıl fukarası nankörleredir." diyerek tavrının ve tepkisinin kimeolduğunu çok net göstermiştir.

 

Haninerede, imza veren Ülkücü delegeye paralel diyen?

 

Böylebirisi yoktur. Cemaatin ablası Meral Akşener aklınca kurnazlık yapmaktadır.

 

Bizim "Paralel ile gönül bağı var." dediğimiz tüm cemaat yazarlarının, iş adamlarının,yöneticilerinin seferberlik hâlinde desteklediği Meral Akşener'dir.

 

Bizim "Paralel ile gönül bağı var." dediğimiz "Hocaefendiyi bir gün herkesanlayacak. Ne mutlu şimdiden anlayana." diyen Meral Akşener'dir.

 

Bizim "Paralel ile gönül bağı var." dediğimiz, bir zamanlar cemaatin enetkili kişilerinden olan Hüseyin Gülerce'nin  "Meral Akşener yakınmıdır cemaate, Fethullah Gülene, çok yakın bir isimdir. Şahidi benim." dediği Meral Akşener'dir.