YALÇIN: “AKYOL DA ERGİN DE SAHİBİNİN SESİDİR, EMİR KULUDUR, KAPI KULUDUR”

“ Yalçın, ''Biz biliyoruz ki Akyol da Ergin de sahibinin sesidir, emir kuludur, kapı kuludur.” „

18 Temmuz 2017 12:52 Ahmet Deniz AĞCA
Okunma
1501
YALÇIN: “AKYOL DA ERGİN DE SAHİBİNİN SESİDİR, EMİR KULUDUR, KAPI KULUDUR”

        Yalçın, özellikle Anayasa Referandumu sürecinde sürekli olarak MHP aleyhinde yalan yanlış yazılar kaleme alan Akyol ve Ergin’e sert tepki gösterdi.

        Yazılı açıklama yapan Yalçın, “Kâğıttan duvarlarla 'hayır' blokunu kavileştirme çabaları ve MHP'ye yönelik operasyonel hareketler sonuçsuz kalmaya mahkûmdur." görüşüne yer verdi.

        Açıklamasında, ''Kendini Türkiye'nin en büyük gazetesi sanan bir boyalı magazin mevkutesi, 2016 Ekim’inden bu yana işi gücü bırakıp MHP aleyhtarlığına soyunmuştur. Hatta bu mevkute, özellikle 16 Nisan Referandumu’ndan sonra MHP'ye üstü kapalı bir şekilde savaş açmıştır.”ifadesine yer veren Yalçın, şunları kaydetti:

        “'MHP, adı geçen gazetecilerin çalıştığı boyalı mevkutenin ve onun iş birlikçilerinin mesajını almış, ne yapmak istediğini görmüştür. Bundan böyle söz konusu mevkuteye takındığı tavra göre muamele edilecek, partimizin kurumsal kimliğinin sarsılmasına, MHP tabanı üzerinde operasyon yapılmasına asla izin verilmeyecektir. Anayasa değişikliğinin halk oyuna sunulmasının yolunu açan MHP'den intikam almak isteyen şer odaklarıyla birlikte hareket eden bu boyalı mevkute, 16 Nisan Referandumu’ndan sonra MHP aleyhindeki algı operasyonlarına hız vermiştir...