BAHÇELİ, ERDOĞAN'A CEVAP VERDİ:

“ "FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI İLE İLGİLİ YORUMUM YANKI BULMUŞTUR" „

18 Temmuz 2017 12:44 Ahmet Deniz AĞCA
Okunma
1513
BAHÇELİ, ERDOĞANA CEVAP VERDİ:

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "FETÖ'nün siyasi ayağı hakkındaki yorum ve değerlendirmelerim ses getirmiş, yankı bulmuştur." dedi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı için yaptığı açıklamaya Twitter üzerinden cevap veren Bahçeli, "Sayın Erdoğan, cinayet ve ihanet çetesi FETÖ'yle mücadelede iyi niyet ve samimi gayretimizi hâlen görmüyorsa diyecek bir şey artık yoktur." görüşüne yer verdi.

Bahçeli, şunları kaydetti:

"Partimizin bu haftaki Meclis grup toplantısında FETÖ'nün siyasi ayağı hakkındaki yorum ve değerlendirmelerim ses getirmiş, yankı bulmuştur. Haklı bir şekilde FETÖ'nün siyasi ayağının üzerine gidilmesi, bu kapsamdakilerin tespit ve teşhirinin yapılmasını istemiş, dilemiştim. Anlaşılan odur ki, Sayın Cumhurbaşkanı hiç beklemediğim, arzu ve tahmin etmediğim ölçüde grup konuşmamdaki bu sözlerden rahatsız olmuştur. Bu rahatsızlık Sayın Cumhurbaşkanı'nın kendi takdiri kendi bileceği bir husustur. İnandığımızı söylemek ilkeli siyasetimizin gereğidir. Sayın Erdoğan'ın, 24 Mayıs 2017'de Brüksel'e seyahati öncesinde üzücü ve üslup açısından sorunlu açıklamaları cevapsız kalmayacaktır.