MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI E. SEMİH YALÇIN'DAN EMİN ÇÖLAŞAN'A CEVAP: "ÇÖLAŞAN TİPİ GAZETECİLERİN LAYIK OLDUĞU YER MATBUAT MÜZESİDİR"

30 Ağustos 2018 17:45 Ahmet Deniz AĞCA
Okunma
1123
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI E. SEMİH YALÇINDAN EMİN ÇÖLAŞANA CEVAP: ÇÖLAŞAN TİPİ GAZETECİLERİN LAYIK OLDUĞU YER MATBUAT MÜZESİDİR

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI E. SEMİH YALÇIN'DAN EMİN ÇÖLAŞAN'A CEVAP:
"ÇÖLAŞAN TİPİ GAZETECİLERİN LAYIK OLDUĞU YER MATBUAT MÜZESİDİR"
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi dil uzatan Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan'a sert tepki göstererek, "Çölaşan, kalemini Ülkücü Hareketi karalamak ve MHP'ye çamur atmak için kullanan tetikçi gazetecilerin en uç ve çirkin örneğidir. Çölaşan; ömrünü yalan, desise, entrika ve Ülkücü düşmanlığıyla heba etmiş bir zavallıdır. Emin Çölaşan tipi gazetecilerin layık olduğu yer gazete köşeleri değil,  matbuat müzesidir." dedi.
İdeolojik körlüğü ve ön yargılarının, Çölaşan'ı daima bölücülerle soldaki siyaset softalarının kucağına oturttuğunu ifade eden Yalçın, şunları söyledi:
"Sakalı bu kucaklarda sıvazlanmış, sırtı bunların dizlerinde tıpışlanmıştır. Belden aşağı vurarak, kişilerin özel hayatlarına edepsizce dokunarak gazetecilik yapmak; Emin Çölaşan gibilerin ahlakı, itiyadı ve meşrebidir. Çölaşan gibiler, hayatlarını başkalarının mahremiyet ve namuslarına dil uzatarak, haysiyetlerini çöp eşeleyen yaratıklar gibi deşeleyerek kazanırlar. Bunların; burunlarını sokmadıkları, karıştırmadıkları yer kalmaz. Kir onlar için süs, ayıp onlar için nişane, edepsizlik onlar için övünç kaynağıdır. Kendileri yetemedikleri, muktedir olamadıkları yerde başkalarının malzemelerini kavrayarak sağı solu karıştırırlar. Emin Çölaşan, önceki gün MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi hedef aldığı yazısında bir siyaset fosilinin garezkârlık, düşmanlık ve husumet kokan aşağılık ifadelerini köşesine taşıyarak mesleğini iğfal etmiş, gazetesini kirletmiştir. İsmi önemli değil; Çölaşan'ın referans aldığı fosil, siyaset hayatında tutunamayanlar listesindendir. Parti parti, kapı kapı dolaşmış ve başarılı olamadığı için de kuyruğunu kıstırıp bir kenara çekilmiştir. Bunlar, zamanı geldiğinde asalak gibi yapıştıkları ağacın gövdesinden, ömrünü tamamlamış kurtçuklar gibi sapır sapır düşerler. Çoğunlukla üzerine yapıştıkları veya içine girdikleri gövdeler de kurumaya yüz tutmuş, bu asalakları besleyecek takat ve mecalleri kalmamıştır Sonra, bu haşerelerin cesetleri kuşlara, farelere yem olur. Emin Çölaşan da MHP aleyhine sürdürdüğü ümitsiz karalama kampanyası için elinde tüketecek malzemesi kalmadığından, çareyi siyasi haşere ölüleriyle fosillere başvurmakta bulmaktadır. Aslında Emin Çölaşan da fosilleşmiş bir gazeteci türüdür. Şıracısı olduğu bozacıların; garez, kin ve nefret saikıyla yazıp söylediklerinin; ne kendine bir hayrı, ne ülkeye bir faydası, ne gazetesine bir getirisi, ne ülkeye bir katkısı, ne de toplumda bir karşılığı vardır. Emin Çölaşan tipi gazetecilerin layık olduğu yer gazete köşeleri değil,  matbuat müzesidir. Umarız bu müzelik gazeteci bir gün ahir ömrünü haşere ölüleri ve fosillerle beslenerek geçirmekten vazgeçer, Türkiye'nin gerçeklerine odaklanır, hakikatleri görme basiretini ve doğruları söyleme erdemini gösterir. Umarız iftira, yalan ve hilebazlıktan da vazgeçer.  Bu gidişle emrihak vaki olduktan sonra kendisini hayırla anan bir Allah kulu bile bulamayacağı gibi, millet de ardından beddua edecektir. Köşesine pespaye görüşlerini taşıdığı müptezel politikacıyı ise ileride hatırlayan bile olmayacaktır. Türk siyasi hayatına yön veren, Türkiye'nin ve Türklüğün düşmanlarına karşı amansız mücadele etmiş dominant bir siyasi lider olarak sağlığında bile Türk milleti ve kendisine muhabbetle bağlanan Ülkücü milyonlar tarafından hayırla yâd edilmekte olan MHP Lideri Devlet Bahçeli ise ileride daima takdir ve minnetle hatırlanacaktır."