YENİ DÜŞÜNCE’DEN

21 Haziran 2019 15:44 Ahmet Deniz AĞCA
Okunma
937

Değerli okuyucular;
Sonuna gelmiş olduğumuz mübarek ramazan ayı insanoğlunun kurtuluş ve huzura eriş ayıdır. Hak, bütün güzellikleri bu dünya üzerinde toplamış durumdadır. Buna karşı insanoğlu yaratıldığı toprağı ve suyu inkâr eder duruma gelmiştir. Kulaklar sağır, diller sessizdir. Dünyayı saran kötülük bulutu ülkemiz insanlarının üzerine de çökmüştür. Ceddimiz, Türk’ün var olduğu günden bu yana nizamıâlem ilayıkelimetullah davasından taviz vermemiş, kelimeitevhit nurunu bütün gönüllere ve kafalara nakşetmiştir. Allah için savaşmak ve onun kurallarını dünyaya hâkim kılmak Türkler açısından her zaman Kızılelma olmuştur.
    İçerisinde bulunduğumuz coğrafya ve yazdığımız tarih bize insanlık adına büyük sorumluluklar yüklemiştir. Türk milleti olarak dünya insanlık tarihi açısından geri dönülmez kararlara imza atmış, tarihin seyrini sonsuza kadar değiştirmiş bulunmaktayız. Sultan Alparslan, Fatih Sultan Mehmet ve Mustafa Kemal Atatürk’ün açmış olduğu yolu bugünün siyasi arenasında kurmuş oldukları ittifakla liderimiz Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan devam ettirmektedir. Devlet aklı çalışmakta,  insanları hizmet aşkı tarih şuuruyla yüzyıllardır devam etmektedir.
    Günümüzde dünya üzerindeki tüm terör örgütleri ve özellikle bu örgütlerin ülkemizde vücut bulmuş hâlleri olan FETÖ, PKK, PYD yukarıda bahsettiğimiz Türklük ruhunun açık düşmanı ve  kindarıdır. Milletimizin kanla kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti  Devleti’ni basit ve hor görmeye çalışmaktadır. Devletimiz ve milletimiz başsız değildir, tarih boyunca da olmamıştır. Su uyumakta, düşman uyumamaktadır. Türklüğün bekası Türkiye Cumhuriyeti’nin garantisi altındadır ve bu garanti de Milliyetçi-Ülkücü Harekettedir.
Esen kalınız efendim.