YENİ DÜŞÜNCE

15 Mart 2019 13:29 Ahmet Deniz AĞCA
Okunma
973

Saygıdeğer Okurlar.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Şubat ayında çok yoğun bir performans sergilerken, konuşmalar ve sosyal medyadan yaptığı açıklamaları ile gündemi belirledi.
Ankara Arena Spor Salonu'nda MHP'nin aday tanıtımı törenine katılan Bahçeli, burada yaptığı konuşmada hem MHP'nin 50 yıllık muhteşem geçişini ve gündemi değerlendirdi hem de HDP'nin de içinde yer aldığı zillet ittifakına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Beka sorunu ile ilgili görüşlerini ifade ederken CHP'li Muharrem İnce'yi sert dille eleştiren Bahçeli, "Beka sorununu zekâ sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir." ifadesine yer verdi. Konuşmasının ardından isimleri tek tek okunan belediye başkan adayları kürsüye çıktı. Tüm adaylar daha sonra da Devlet Bey ve Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
MHP'nin 9 Şubat günü Adana'da yapılan 50. kuruluş yıl dönümü etkinliği, on binlerce Ülkücüyü bir araya getirdi. Kutlamalara katılan Bahçeli, TÜYAP Çukurova Fuar Alanı ve çevresinde kendisini bekleyen mahşerî bir kalabalığa hitaben tarihî bir konuşma yaptı. Bahçeli, konuşmasında hem partisinin 50 yıllık siyasi geçmişi hem de gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
MHP'nin Adana'daki 50. yıl kutlamasına bir grup Ülküdaşı ile birlikte katılan Hollanda Türk Federasyonu Başkanı ve yazarımız Murat Gedik, kutlamalarla ilgili nefis bir makale kaleme aldı.
Bahçeli, partisinin il başkanları toplantısı için gittiği Kızılcahamam'da Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaret ettikten sonra bir süre karlarda yürüyüp yorgunluk giderdi. Foto muhabirlerine kartpostallık pozlar veren Bahçeli'nin, karlarda yürümekten ne kadar çok keyfaldığı yüzündeki ifadeden okunuyordu.
Yine bu sayımızda birçok haberini sizlere sunduğumuz cumhur ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki de gece gündüz demeden çalışıyor. Her gün birçok etkinliğe katılan Özhaseki, Ankara ve ilçelerine ilişkin hazırladığı binlerce projeyi anlatıp Arkaralıları cumhur ittifakına destek olmaya çağırıyor.
MHP Lideri Bahçeli de Özhaseki'yi ziyaret ederek desteğini bizzat açıkladı. Özhaseki, cumhur ittifakını iyice pekiştirebilmek için önce MHP Ankara İl Başkanlığını ardından da merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki kabrini ziyarette bulundu.
Cumhur ittifakının Ankara'daki MHP'li İlçe Belediye Başkan Adayları Enver Demirel, Mürsel Yıldızkaya, Ramazan Şahin'le ilgili haberlerin yanı sıra bu sayımızda okuyacağınız cumhur ittifakının MHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ile ilgili röportajımız da yer alıyor.
Sağlıcakla kalınız efendim…
   Ahmet Deniz AĞCA