YENİ DÜŞÜNCE’DEN

23 Şubat 2019 15:33 Ahmet Deniz AĞCA
Okunma
1089

Saygıdeğer okurlar,
Türk’ün varlık mücadelesi her daim süregelmiştir. Türk, yeri ve zamanı geldiğinde alemlere nizam vermeyi bilmiştir. Türk, liderdir, merhametlidir, akılcıdır. En zor zamanlarında içinden hep bir Başbuğ çıkartıp onu takip etmeyi bilmiştir. Hatta, bizim Destanlarımızdan biri de Bozkurt destanıdır. Belki de beşbin yıllık bir inanışımıza göre, ecdadımız, Ergenekon isimli yurttan çıkıp yeni ufuklara doğru gitmek isterken, bir Bozkurt onlara yol göstermiştir.
Türkler Müslüman olduktan sonra da bu destanlarını yaşatmışlardır. Bozkurt sadece bir semboldür. Yol göstericidir. Cesarettir. Ümittir, gelecektir. Onunla da heyecanlanıp, kendilerine güven duymuşlardır. Gençler, ellerini bir bozkurt kafası gibi şekillendirerek : "Ya Allah! Bismillah" Allahu ekber !" demişlerdir. Tekbirler çekip, "Kanımız aksa da zafer İslamın!" demişlerdir.
Cennetmekân, Başbuğumuz Alparslan Türkeş tarihimizde unutulan bu destanı tekrar yazmak üzere tüm ömrünü vermiştir. Uzunca mücadeleden sonra 9 Şubat 1969 yılında, biz Türk milletine bu destanı tekrar hatırlatıp Türk-İslam kıvılcımını yakmak üzere Milliyetçi hareket Partisini kurmuştur.
Bozkurtlar 50 yıl önce Milliyetçi Hareket Partisi ile yeniden dirilmiştir. Nizam-ı alem İlayi kelimetullah davası uğrunda emin adımlarla ilerlemektedir. Geçmişte olduğu gibi, Bulunduğumuz yer Ergenekon, gideceğimiz yer Kızılelma, çatımız ise Türklüğün ve Türk Milletinin teminatı olan, tarihi misyonuna Cennetmekân Başbuğ Alparslan Türkeş’ile başlayıp, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli ile devam eden Milliyetçi Hareket Partisidir.
Bu vesile ile partimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin 50.  yıldönümünü kutluyor, Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve bu kutlu yol uğruna kendini feda eden Ülkü şehitlerine Yüce Rabbimden Rahmet diliyor, siz değerli okuyucuyu Allaha emanet ediyorum.
Sağlıcakla kalınız efendim…