YENİ DÜŞÜNCE’DEN

21 Şubat 2019 13:38 Ahmet Deniz AĞCA
Okunma
962

Değerli okurlar,
Türk milleti geçmişten bugüne kadar yapmış olduğu varlık mücadelesini hep kutsal bilmiştir.  Bu mücadele, bütün dünya ve insanlık adına yapılmıştır. Milletimiz yeri geldiğinde mazlumlara şefkat eli, zalimlere korkulu rüya olmuştur. Tarih, Türk’ün söz sahibi olmadığı bir dünyada adalet terazisinin şaştığını, hakkın yerini bulmadığını defalarca kanıtlamıştır.
    Günümüzde, dünya Türklüğünün en güçlü kalesi olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, cumhur ittifakı ile Cumhuriyet’imizin 100. yılı olan 2023 yılı hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Bu hedefler küresel ekonomide, siyasette, ticarette, enerjide ve birçok alanda söz sahibi olmamız  anlamına gelmektedir. Düşmanımız çok, dostumuz azdır. Hatta Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur!
Hâl böyle iken, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine çok az kalmıştır. Cumhur ittifakı çalışmalarını tamamlamış, birçok il ve ilçe belediye başkan adayları belli olmuştur. Cumhurbaşkanlığı hükûmet etme sisteminin raylarına tam olarak oturabilmesi için cumhur ittifakının belediye başkan adaylarının seçilmesi elzemdir, ihtiyaçtır. Akıllı olmak zorundayız. Sabırlı olmak zorundayız. Türklüğün geleceği için dik durmak zorundayız! Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen, Türk milletinin Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey’i iyi anlamak zorundayız.
Efendim, 31 Aralık 1988 yılında Hakk’ın rahmetine kavuşan, merhum Seyyid Ahmet Arvasi Beyefendi’yi rahmetle anıyor, ruhunun şad, mekânının cennet olmasını yüce Rabb’imden niyaz ediyorum.

Esen kalınız...                           

                                                                                                          Ahmet Deniz AĞCA