YENİ DÜŞÜNCE’DEN

07 Eylül 2018 14:26 Ahmet Deniz AĞCA
Okunma
1278

Yeni Düşünce’den
Türk milleti, feraseti yüksek, iman ve inancı tam, adaleti keskin bir millettir. Bu nedenle tarih boyunca baskıya boyun eğmemiş, hiçbir mücadeleden kaçmamış, şehadeti bir lütüf olarak görmüş, şartlar oluştuğunda sancağını yeniden dikip devletini kurmuştur.
Geçtiğimiz ay içersinde Türk tarihinin iki önemli Başbuğ’u Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk tam 851 yıl ara ile Türk milleti için iki önemli zafere imza atmışlardır. Sultan Alparslan yüksek iman ve inancı ile Malazgirt’te Romen Diyojen’i bozguna uğratmış, Türklere  Anadolu’nun kapılarını açmıştır. Atatürk ise Sultan Alparslan’ın emanetini aynı iman ve inanç ile aynı düşmana karşı korumuş, Büyük Taarruz ile Türk’ün mührünü yeniden dünyaya vurmuştur.
Eskiden kılıçla, göğüs göğüse yapılan savaşlar zamanla yerini topa ve tüfeğe bırakmıştır. Günümüzde ise bu durum artık boyut değiştirmiş, ekonomik savaşlar başlamıştır. Bizans artıkları Türk milletine her fırsatta saldırmakta ve bu sefer saldırıyı ekonomi yolu ile yapmaktadır. Ekonomik saldırılar püskürtülecek, devletimiz, milletiyle beraber bunun da üstesinden gelecektir.Türk milleti yakın zamanda  yaşanan onca badireye rağmen dimdik ayaktadır, birdir, beraberdir.Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi “İman küfrü, milliyetçilik istilayı, cesaret korkaklığı, sadakat sahtekârlığı, bağımsızlık esareti her devirde mahvetmiş, her zaman alt etmiştir. Düşmandan kaçmayız, dövizden korkmayız. “ Sultan Alparslan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhu hâlâ yaşamaktadır. Millî inanç ve şuur devrededir.
Esen kalınız efendim...   
                                   
Ahmet Deniz AĞCA