BAHÇELİ’DEN TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLERLE VEFA TOPLANTISI

“ BAHÇELİ’DEN TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLERLE VEFA TOPLANTISI „

06 Temmuz 2017 15:36
Okunma
841
BAHÇELİDEN TAŞ MEDRESELİ ÜLKÜCÜLERLE VEFA TOPLANTISI

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dava uğruna uzun yıllar cezaevinde yatan Taş Medreseli Ülkücülerin Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlediği etkinliğe katıldı. Üç gün süren etkinlikte yaklaşık 300 Taş Medreseli Ülkücü, MHP Lideri Bahçeli’nin misafiri olarak Kızılcahamam’daki Patalya Otel’de ağırlandı. Taş Medreseli Ülkücüler,ilk günü Ülkücü sanatçılar Kaya Kuzucu’nun türküleri ve Ozan İlo’nun şiir dinletisiyle renklenen sohbet ortamında geçirdiler.

        Program kapsamında Taş Medreseli Ülkücüler ikinci gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir arayla gelip sohbet etme imkânı buldu.Konvoy eşliğinde Kızılcahamam’a gelen Bahçeli, Taş Medreseli Ülkücülerle birlikte ilk olarak Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti.

        Bahçeli'ye burada, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, MHP Kızılcahamam İlçe Teşkilatı yönetimi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz eşlik etti. Bahçeli ve beraberindekiler, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dua ederek, şehit isimlerinin olduğu lahitlere karanfil bıraktı.