"BAŞBAĞ'UN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDE, MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ"

“ "BAŞBAĞ'UN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDE, MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ" „

06 Temmuz 2017 15:30
Okunma
806
BAŞBAĞUN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDE, MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

        Kılavuz,"Ülkü Ocakları, cennet mekân Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş'in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in emrinde, ilke ve ülkülerine bağlı kalarak yalnız Türk milletinin hizmetindedir." diye ifade etti.

        Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "Halk oylaması sonuçlarının devletimiz ve milletimize; huzur, mutluluk, refah ve güçlü bir gelecek getirmesini Cenabıhak'tan niyaz ediyorum." dedi.

        Kılavuz,"Yüce Türk milleti, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan Anayasa değişikliği halk oylamasında kararını vermiştir. Her zaman ve her şartta verdiği kararlar ile istiklal ve istikbaline sahip çıkarak yükselen büyük Türk milleti, bu konuda da nihai tavrını ortaya koymuştur.

        Büyük Türk milletinin değerlerinden ilham alıp Türklüğün bekasını tüm menfaatlerin üzerinde gören Ülkü Ocakları, Türk milletinin kararlarının üzerinde hiçbir gücün olmadığının bilincindedir.

        Millî birlik ve beraberliğimize,  bin yıllık kardeşliğimize, vatanımıza ve devletimize kasteden tüm kumpaslar milletimizin ve Ülkücülerin kararlı duruşları karşısında hüsrana uğramaya mahkûmdur." açıklaması yaptı.