YENİ DÜŞÜNCE’DEN

“ YENİ DÜŞÜNCE’DEN „

06 Temmuz 2017 13:52
Okunma
861

Değerli YeniDüşünce okurları,

 

Türk milletiolarak, bir büyük sınavı daha alnımızın akı ile aşmasını bildik. Milletiniradesi 16 Nisan 2017 günü “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” hakkındakiAnayasa değişikliği ile ilgili 18 maddenin değiştirilip, değiştirilmemesikonusunda bir irade beyanında bulunmuştur. Bu irade beyanı %51.40 Evet, %48.60Hayır olarak tecelli etmiştir. Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Türkiyeşimdi burada öngörülen iki maddenin 2019’dan önce hayata geçirilmesi konusunu(HSK Seçimleri ve Cumhurbaşkanı’nın Partisiyle ilişkisinin yenidendüzenlenmesi)  ve uyum yasalarını gündemealacaktır.

Bu nedenlehaber ve analizlerimizin ilk bölümünü halk oylaması ve yeni anayasadeğişiklikleri tartışmaları oluşturmaktadır.

İkinci anakonumuz Merhum Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in ölüm yıldönümü vesilesi ile yapılananma toplantıları, Sayın Devlet BAHÇELİ’nin çağrısı ile gerçekleştirilen ÜlkücüŞehitler Anıtı’ndaki Taş Medreseli Ülkücüler Ormanı Toplantısı gibi TürkMilliyetçilerinin kurumsal hafızasını oluşturan değerler sistematiğine projektörtutuyoruz. Şehidini unutan, gazilerine sahip çıkmayan milletlere yaşama hakkıyoktur. Bu nedenle Ülkücü şehitlerimizi, onların ailelerini ve bu dava içinzindanlarda, C-5’lerde çile çekmiş olan “Taş Medreselilerimizi” ve onlarınhatıralarını daima en canlı şekilde tutmaya çabalıyoruz. Yeni Düşünce’yeyakışanın da bu tavır olduğunu düşünüyoruz.

Üçüncü anakonumuz ise yine halk oylaması sürecinin sonrasındaki gelişmeler ile ilgili.Hatırlanacağı üzere daha 16 Nisan 2017 akşamı, sandıklar açılırken, bazılarıönceden kurgulandığı çok açık olan bir propagandaya başladılar: “Efendim, Evetoylarında MHP’nin hiçbir katkısı olmamış, Kürtler çok destek vermiş, HDP’denAKP’ye çok Kürt oyu kaymış. Bu nedenle çözüm sürecine, barış sürecine yenidendönülmeli imiş…”

Vay uyanıkhainler vay… Siz bu milleti ne kadar hafife almışsınız yahu! Terörün her çeşidive bu arada etnik bölücü PKK/YPG/PYD terörünü bu millet ve devlet gündemindençıkarmaya kararlıdır. Bu böyle biline. Terörle mücadeleden geri dönüleceğinibekleyen gafiller şunu bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti geri dönülmezbir yoldadır ve beka sorunu olarak gördüğü bu konuyu bir daha geri gelmemeküzere tarihin çöplüğüne atmaya kararlıdır.

27 Mayıs ÜlkücüŞehitleri Anma Günü vesilesi ile başta Merhum Gün SAZAK Bey olmak üzere Türkmilletinin bağımsızlığı, bölünmezliği ve mukaddes değerleri uğrunda karatoprağa giren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm gazilerimizeşükranlarımızı sunuyoruz. Esen kalınız efendim.