BAHÇELİ: NE İSTİYORSAK TÜRKİYE LEHİNEDİR

“ "Miskin miskin yatıp, partimiz lehine hiçbir çalışma yapmayanların hayır koalisyonuna katılmaları kara mizahtır." „

05 Temmuz 2017 12:37
Okunma
830
BAHÇELİ: NE İSTİYORSAK TÜRKİYE LEHİNEDİR

        Bahçeli, partisinin Konya’da yaptığı “Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Referandum  Toplantısı Değerlendirme Oturumu” sonrasında gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. Bu süreçte gerilimi artırıcı sözlerden kaçınılması gerektiğini vurgulayan Bahçeli,“Gerilimin artırılması telafisi güç olaylara yol açabilir." diye konuştu.

        Partisindeki  hayırcı vekillere sert tepki gösteren Bahçeli,"Miskin miskin yatıp, partimiz lehine hiçbir çalışma yapmayanların hayır koalisyonuna katılmaları kara mizahtır." ifadesini kullandı.

        Türkiye'nin hassas ve sıcak siyasi ortamında MHP'nin duruş, tutum, karar ve iradesini bir kez daha teyit etme fırsatı bulduğunu kaydeden Bahçeli, şunları söyledi:

        “Çalışmalarımızın anlamlı, ufuk açıcı olduğunu düşünüyoruz. Derdi millet olanın devası hizmettir. Sevdası vatan olanın sevdası devlettir. Ne istiyorsak Türkiye lehinedir. Nereye varmayı arzuluyorsak Türk milletinin varlığını güvenceye almak, geleceğe taşımak içindir. Türkiye'nin sorunlarından kurtulması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Muhalefet demek, eksik aramak, kısır tartışmalara gömülmek olmadığını biliyoruz, gereğini yapıyoruz. Biz oyalanamayız, yerimizde sayamayız, korku tacirlerine aldırış edemeyiz, mevcutla avunamayız.Milletimizin huzuru için ön almalıyız. Bugüne kadar bunu yaptık, milliyetçilik milletin sürekliliğini, köklerinden koparılmadan yaşatılmasını ve yükseltilmesini hedeflemektedir.  Bugün çevremize bir bakınız. Karmaşa ve kaynayan kazan göreceksiniz. Devletler kıyasıya hâkimiyet ve nüfuz mücadelesi içindedir. Orta Doğu yırtıcı ve vahşi emellerin tuzağıdır. Bu olumsuz tablonun ülkemize yankısı vahimdir. Türkiye 24 Ağustos'tan bu yana Fırat Kalkanı ile eşsiz ve emsalsiz mücadele halindedir.Canileri üredikleri yerlerde imha etmek için Türk devleti atak içindedir. Nevar ki El Bab'dan acı haberler yürekleri kavurmaktadır. Sınır ötesinde görev yapan kahramanlarımız, iblis artıklarının saldırısı altındadır. “