YENİ DÜŞÜNCE

“ Değerli Yeni Düşünce okurları, „

05 Temmuz 2017 12:05
Okunma
848

Değerli Yeni Düşünce okurları,

 

Ülkemizin gündemi, artan bir heyecanla 16 Nisan 2017 Pazar günügerçekleştirilecek olan halk oylamasına kilitlenmiş durumda…

“Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi” hakkındaki 18 maddelik anayasa değişikliğikonusuna bu sayımızda da devam ediyoruz. Aklınızdaki sorulara cevap oluşturacakşekilde tarafların görüşlerini huzurlarına getirmeye devam ediyoruz.

 

Yeni Düşünce’nin bu sayısı 800’üncü sayımız. Uzun bir aradan sonratekrar yayımlamaya başladığımız dergimiz, sizlerin yoğun ilgisine mazharolmuştur. Bu ilgi ve sevgi bizlere güç vermekte ve sizlerden aldığımız destekledaha iyi bir dergiyi sizlere ulaştırmak için çabalamaktayız.

 

Yeni Düşünce bir misyon dergisidir. Türk Milliyetçiliği davasınınhem entelektüel hem de popüler bir mekânı olma yolunda gayret gösteriyoruz.Güncel konularla hakkında sizlere Türk milliyetçiliği bakış açısı ile birdüşünce altyapısı oluşturmaya çabalıyoruz. İstiyoruz ki, meraklıları bizibizden öğrensinler! Şimdiye kadar maalesef bizi hep başkaları anlattı.Kafalarındaki şartlandırılmış ve sapkınlaştırılmış düşüncelerle Türk milliyetçilerinianlattıklarını zannettiler. Yanılttılar ve yanıldılar. Artık, biz hem kendimizihem de Türk milletinin değerlerini anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz.

 

        Yunus’layın, “bilmeyenne bilsin bizi, bilenlere selam olsun” diyoruz. Hepinize sağlıklı, huzurlu,mutlu günler diliyoruz. Hoşça kalın efendim.
 
                                                                                                                                                                Ali GÜLER