BAŞAKŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ: UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KAMPANYASI

“ "Gençlerimizi uyuşturucu illetinden kurtarmak için tüm gücümüzü seferber edeceğiz." „

03 Temmuz 2017 17:50
Okunma
953
BAŞAKŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ: UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE KAMPANYASI

        İstanbul Başakşehir Ülkü Ocakları, bir ilke imza atarak, uyuşturucu ile mücadele başlattı.  Ülkü Ocakları Başakşehir Başkanı Fatih Durgut, Genel Başkan Olcay Kılavuz'un talimatları doğrultusunda "uyuşturucu ile mücadele kampanyası" başlattıklarını açıkladı. Bu kampanyanın tüm Ülkü Ocakları' nda süreceğini belirten Durgut, buçeşit örnek çalışmalara aralıksız devam edeceklerini ifade etti.

        Son günlerde büyük artış gösteren uyuşturucu ile mücadeleye ışık tutmak için halkla bütünleşen İstanbul Başakşehir Ülkü Ocakları, mahallelerde ve camilerde vatandaşlara lokum dağıtarak, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

        Başakşehir Ülkü Ocakları olarak cuma namazı çıkışında Altınşehir Merkez Camii’ nde lokum ve gül suyu ikramı yaparak Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ' un talimatları doğrultusunda halkımıza uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgi verilip destekleri istendi.

        Başakşehir Ülkü Ocakları görevlileri, okullara dadanan uyuşturucu satıcılarına karşı çocukların ve anne-babaların dikkatli olmaların isteyerek; "Malum çevreler üç - beş kuruşluk çıkarları için çocuklarımızı ve gençlerimiz zehirlemektedirler. Her ne kadar polisimiz okul çevrelerinde etkin önlem almalarına rağmen, veliler de çocuklarını uyarmalı ve bu konuda dikkatlerini çekmeliler. " denildi.