“REJİM DEĞİŞECEK.” DİYORLAR KÜLLİYEN YALAN

“ "Türkiye'yi çöküşe götüren katara, bir sonraki istasyonda inmek üzere binmeyeceğiz." „

03 Temmuz 2017 13:04
Okunma
810
“REJİM DEĞİŞECEK.” DİYORLAR KÜLLİYEN YALAN

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bursa’da yaptığı ikinci “evet” mitinginde olağanüstü bir kalabalığa hitap etti.

        Bahçeli, “Evet diyorsak, bu Türkiye'nin yüksek çıkarları ve tarihî bekası içindir. Referandumda milletimizin sesini duyacak, tarihimizin hükmüne uyacak, evet diyeceğiz. ‘Rejim değişecek.' diyorlar, külliyen yalandır. Değişecek olan sadece hükûmet etme sistemidir, yenisinin adı da cumhurbaşkanlığı hükûmet sistemidir.” dedi.

        Türkiye'nin tıkanan hükûmet etme sisteminin 16 Nisan'da açılacağını ifade eden Bahçeli, "Etrafımız husumet çemberidir. Millî güvenliğimiz doğrudan hedeftir. Bu karanlık tablo karşısında bekamızın derdine düşmek zorundayız. Türkiye'yi savunmak durumundayız. El ele vermek, omuz omuza duruş göstermek mecburiyetindeyiz. Gidecek yerimiz yoktur."diye konuştu. Bahçeli, şunları söyledi:

“Önce, oyunu yukarıdan, kaynağından, yedi düvelin bitmeyen hesaplarından hep birlikte bozacağız. Türkiye'yi çöküşe götüren katara, bir sonraki istasyonda inmek üzere binmeyeceğiz. Ve bu nedenle referandumda milletimizin sesini duyacak, tarihimizin hükmüne uyacak, evet diyeceğiz."