BAHÇELİ'DEN HÜKÛMETE: “ARKANIZDA MİLLET, YANINIZDA MHP VAR!”

“ Terörle mücadeleye büyük bir kararlılıkla devam eden hükûmete destek çıkan Bahçeli "Arkanızda millet, yanınızda MHP'nin desteği var." dedi. „

23 Şubat 2017 12:05
Okunma
883
BAHÇELİDEN HÜKÛMETE: “ARKANIZDA MİLLET, YANINIZDA MHP VAR!”

Terörle mücadeleye büyük bir kararlılıkla devam eden hükûmetedestek çıkan Bahçeli "Arkanızda millet, yanınızda MHP'nin desteği var."dedi. 

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli' nin gündeminde Türkiye' yi kan ağlatan terör saldırıları vardı.

Benzerine Orta Doğu'da görülen saldırıların artık Türkiye'ye taşındığına dikkat çeken Bahçeli, hükûmete çağrıda bulunarak şunları söyledi:

"Arkanızda Milletin Desteği Yanınızda MHP'nin DesteğiVar"

"FETÖ'y le mücadelede uygulananların PKK' ya da uygulanmasını da bekliyoruz. Terör sevicilere hak ettikleri dersi vermek hükûmetin namus borcudur. PKK saldırılarını övenlerin yakasından ne zaman tutulacak? Hükûmete sesleniyorum, arkanızda milletin desteği yanınızda MHP' nin desteği var.

Daha ne bekliyorsunuz? Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Başbakan eliniziçabuk tutunuz. Türk milletini infazla görevlendirilmiş terör cellatlarını,bunları pışpışlayan arkalarında güçleri rezil etmek vatan görevidir."