BAHÇELİ'DEN “AKP'NİN BASTONU OLDUNUZ” DİYENLERE SERT YANIT

22 Şubat 2017 14:48
Okunma
931
BAHÇELİDEN “AKPNİN BASTONU OLDUNUZ” DİYENLERE SERT YANIT

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı konuşmasında partisini “AKP' nin bastonu oldunuz.” diye eleştirenlere ağır ifadelerle cevap verdi.

Bahçeli'den AKP'nin Bastonu Oldunuz Diyenlere Sert Cevap

15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası hükûmete verdiği destekten rahatsız olanlara yanıt veren MHP lideri Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

 

Güya Biz AKP'ye Bastonluk Yapıyormuşuz

"Biz AKP'ye terörle mücadelede hep destek verdik. Bir kısım aklıevvellerbizi eleştirmektedir. Güya biz AKP'ye bastonluk yapıyormuşuz. Güya biz AKP'nin avukatlığına soyunuyormuşuz.”

Bre Densizler Siz Fetö'nün Kurşun Askerliğine Talip Olurken...

“Bre densizler siz FETÖ'nün kurşun askerliğine talip olurken, bizimTürkiye'yi müdafaa etmemiz mi gözünüze batıyor?”

Ne Yapacaktık, Devleti Yönetenlerle Kavga mı Edecektik?

“Allah bizi doğrudan ayırmasın, her daim milletin avukatı yapsın.Ne yapacaktık, devleti yönetenlerle, devleti yönetenlerle kavga mı edecektik?Nedir istenen, Pensilvanya' dan sufle alanlar bize ne ima etmektedirler? Hiç kimse haddini aşmasın, yediğimiz aşı da atacağımız taşı da biliriz"

Bahçeli CHP'ye Yüklendi, AKP İçin Erdoğan'a Çağrı Yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında“Yeni kapı ruhu” üzerinden CHP'ye yüklendi. "CHP kayış yaktı." diyen Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a AKP'nin “Yeni kapı ruhu”n dan şaşmaması için çağrıda bulundu, Lozan sözleri için de eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli toplantının başında slogan uyarısı yaptı.

İstanbul’dan gelen bir grup partilinin İstanbul teşkilatı lehine slogan atmaları üzerine Bahçeli, “Burayı başka partilerin grup toplantılarıyla karıştırmayın.” diyerek slogan atanları sert bir şekilde susturdu.

TBMM'nin yeni yasama yılı hakkında konuşan Bahçeli, partilerin"oyalanacak vakti" olmadığını söyledi, "Demogoji ve istismarla geçirecek 1 saniyemiz kalmamıştır. Türkiye'nin zincirlerinden kurtulması için mücadele kararlılığı lazımdır." ifadelerini kullandı.

İş Birliği Kanalları Açık Olmalı

Partiler arası iş birliği kanalının açık tutulması gerektigini söyleyen  Bahçeli, yeni Anayasa için dayanışma içinde olunması gerektiğini belirterek, "Önceliklerimiz; vatan, millet ve istikbalimizdir." diye konuştu.

15 Temmuz'un Sarsıntıları Geçmedi

Türkiye'nin 15 Temmuz'da ki darbe girişiminde “ipten döndüğünü”anlatan MHP lideri, FETÖ'nün devleti çökertmek istediğini söyledi, o gecenin sarsıntılarının hâlâ geçmediğini ifade etti.

Lozan Açıklaması

Devlet Bahçeli'nin grup toplantısındaki konuşmasındaki gündeminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Lozan" açıklaması da vardı.Bahçeli, "El âlem Jüpiter'in uydusunda su olup olmadığını tartışıyor biz Lozan'ı masaya taşıyoruz. Biz Lozan'ın Türkiye'nin kuruluş ve hukuki senedi olduğunu kabul eder, hezimet iddialarını reddederiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yadırgıyorum." diye konuştu.