HABER AÇISI BAMTELİ : ANADOLU OTELİ YA DA LEOPAR KÜRK MANTOLU ABLA

20 Şubat 2017 13:28
Okunma
980

MHP tarihinde ilkine rahmetli Başbuğ’umuzun GenelBaşkanı olduğu MÇP ile MHP’nin 27 Aralık 1992’deki birleşme kongresinde rastladığımızMHP’yi ele geçirme teşebbüsleri hâlen devam etmektedir.

Dün rahmetli Başbuğ’u tasfiye ederek elegeçiremedikleri MHP’yi aynı zihniyetin devamı olanlar bugün tarlalarda, otelsalonlarında almaya çalışmaktadırlar. Tarlada da olsalar, düze de inseler muhalifzevatın toplantı mahallî olarak hep aynı otel çıkıyor Ülkücülerin karşısına“Anadolu Otel.” İlginç!

Önce 15 Mayıs’ta Akyurt ilçesindeki Anadolu Otelönünde tarla kongresi, ardında 19 Haziran’da yine Akyurt Anadolu Otelsalonlarında korsan kongre, şimdi de Söğütözü’ndeki Anadolu Otel’de kavgalı ve alternatifbayramlaşma… Biz buradan söyleyelim, bir sonraki toplantı yeri Didim’deki veyaKıbrıs Girne’deki Anadolu Otelleri de olabilir. Ne de olsa “Tebdilimekândafayda var.” demiş atalarımız. Elbette bir bildikleri vardır ecdadın. Helehele Kayseri Erciyes “dağ havası”ndan sonra Didim veya Girne “deniz havası” iyigelir muhaliflere. Turizmi de canlandırmak lazım tabii ki. Rus turistlerimiz dehazır gelmeye başlamışken.

Anlamadığımız bir konu var: Bu muhalif arkadaşlaryaklaşık yedi aydır bütün toplantılarını ya Fetullah’ın mekânlarında ya da arkakapıları “Koçlar”a açılan mekânlarda yapıyorlar. Memlekette başka mekân mıkalmadı, vallahi anlamadık.

Söğütözü’ndeki alternatif bayramlaşmada ne oldu? Türkiye’ninher köşesinde her Ülkücünün gururla söylediği “Hareketin Lideri DevletBahçeli!” sloganını atan genç Ülkücülere yaşını başını almış, profesör unvanlı, her biri uzun yıllar liderimiz Sayın DevletBahçeli’nin etrafında kimi özel kalem müdürlüğü kimi il başkanlığı yapmış kişilercesaldırılmıştır.  Beyler yıllarca sizlerde “Hareketin Lideri Devlet Bahçeli!” diye slogan atmadınız mı? Sloganatanları alkışlamadınız mı?

Yoksa dün yalan ve riya içindeydiniz de bizler mi farkedemedik? Bir de “kardeşlikten” bahsediyorsunuz. Hayret ne yüzle… Ortadakardeşlik mi bıraktınız? Başbuğ’un yıllarca mücadele ederek oluşturduğu Ülkücühukukunu mu bıraktınız? Her yerde Genel Başkan’a hakaret etmekten başka neyaptınız? Hareketin Liderine “Yamuk, tarzan, abbas yolcu, baş paralelci!”demekten utanmadınız.

Adama, pardon hanıma, “Dönüp aynada kendinizebir bakın.” derler. Ülkücülerden bundan böyle saygı beklemeyin. Ülkücü HareketiTürk milleti önünde itibar kaybına uğratmaktan başka bir şey yapmadığınızı artıkgörün.

Ne mahkemelere saygınız var ne hâkimlere… Daha dün“Kafalarına göre oradan buradan hâkim ayarlıyor.” diye Gemerek Mahkemesininverdiği kararı küçümsüyor, “Ankara’da hâkimler var.” diye şişiniyordunuz.Ne oldu? Ankara’daki hâkimler de sizin yaptığınız korsan kongreyi ve kongredealdığınız kararların yürütmesini durdurdu. Neden saygı duymuyorsunuz? Hâlâ MHP’yive Ülkücüleri yıpratmak için uğraşıyorsunuz?  7 Haziran Seçimleri öncesine kadar el öpmekiçin sıraya girdiğinizi ne çabuk unuttunuz? Sahi, sizlerde hiç yüz yok mu?