MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ: OHAL’İN UZATILMASI FAYDALI

“ Dört ayaklı “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kalkındırma Programı”nı açıklayan Bahçeli, “İkinci bir darbe için bedenimizi çiğnemek zorundalar.” dedi „

18 Şubat 2017 11:42
Okunma
997
MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ: OHALİN UZATILMASI FAYDALI


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, OHAL’in 3 ay daha uzatılmasınıfaydalı bulduğunu ifade etti. İkinci darbe girişimi söylentileri için, “Yenibir darbeye yeltenen, aklından geçiren kim varsa, bilsinler ki, önce bizimbedenimizi çiğnemek mecburiyetinde kalacaklardır.” diyen Bahçeli, 7 maddelikmini Anayasa paketinin geçen dönemde üzerinde uzlaşılan 60 madde ile birlikte67 maddeye çıkarılabileceğini belirtti.

Bahçeli, MHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında dörtana başlıktan oluşan, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi KalkındırmaProgramı”nı açıkladı ve şu mesajları verdi:

“- Terörörgütleri ülkemizi ablukaya almış durumdadır. Ülkemiz alçak bir suikastla karşıkarşıyadır. Güvenlik duvarlarımız delik deşiktir. Türkiye, FETÖ’yle yatıpPKK’yla kalkmaktadır. Yaşadığımız şiddetli buhrana yeni bir Fetret Devri tanımıgetirmek bile maksadı izahta noksan kalacaktır. Takiye ustası şarlatanlar,Pensilvanya mukimi sanal ve sahte hocalar, Türkiye’ye kim hasımsa onlarla birolmuş, entrika kardeşliği yapmışlardır. FETÖ, Anadolu’nun istilası amacıylaözel eğitimden geçirilip kılıktan kılığa sokulan, herhangi bir kök ve kimlikhassasiyeti taşımadığı gibi, vicdan ve imana da yabancı olan soysuz ve hıyanettemelli bir çetedir.