DEVLET BAHÇELİ ANJİYO OLDU

10 Şubat 2016 11:54
Okunma
1132
DEVLET BAHÇELİ ANJİYO OLDU


 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye anjiyo yapıldı.
Kocaeli Çayırova'daki özel bir sağlık merkezinde Prof. Dr. Sertaç Çiçek başkanlığındaki heyet tarafından gerçekleştirilen anjiyo ile Devlet Bahçeli'nin kalp kapakçığına müdahale edildi.
Kocaeli’deki özel bir hastanede yapılan operasyonun ardından birkaç gün gözetim altında tutulan Bahçeli, daha sonra taburcu edildi.
Ameliyatı sorunsuz ve başarılı geçen MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, spekülasyonlara meydan vermemek için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
E. Semih Yalçın açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, rutin sağlık kontrolleri çerçevesinde özel bir klinikte kontrol anjiyosu yaptırmıştır. Daha önceden planlanan bu tedavi süreci başarıyla tamamlanmıştır. Sayın Genel Başkanımızın sağlık durumu iyi olup istirahat hâlindedir." ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, taburcu olup Ankara’ya döndükten sonra geçici bir süre için Ankara’daki evi yerine Bilkent Otel’e yerleşti.
Bu tercihte, Devlet Bahçeli’nin bakım sürecinde gereken özenin gösterilmesi açısından otelin en uygun mekân olmasının rol oynadığı öğrenildi.