MHP Ankara İl Başkanı Fatih ÇETİNKAYA: “TÜRKMENLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

15 Ocak 2016 17:59
Okunma
1360
  MHP Ankara İl Başkanı Fatih ÇETİNKAYA: “TÜRKMENLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 


MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türkmen Evini ziyaret etti.
Çetinkaya, büyük fedakârlıklarla Türkmenlerin Ankara’da yaşamalarını kolaylaştırdıkları için Türkmen Evi Sorumlusu Dr. Davut Karakaş ve diğer sorumlulara teşekkür etti.
Ziyaretin amacının; başkentte yaşayan Türkmenlerin varlıklarına dikkati çekmek olduğunu ifade eden Çetinkaya, daha sonra Türkmen Evinin kreşinde bulunan çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye etti.
Başkan Fatih Çetinkaya; burada yaptığı açıklamada, “Türkmenlere sahip çıkacağız.” dedi.
Fatih Çetinkaya, daha sonra şunları söyledi:
“Irak’ta yaşadıkları sıkıntılar dolayısıyla Türkiye’ye göç etmek zorunda kalan Türkmen soydaşlarımız Ankara’mızda ağırlıklı olarak Mamak ve Yenimahalle’de hayatlarını sürdürüyorlar. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Türkmen Evi de Türkmen kardeşlerimizin her türlü sorunlarıyla ilgilenip ihtiyaçlarını karşılıyor. Gördüğümüz manzara, öncelikle Türkmen çocuklarımızın ve kardeşlerimizin imkânsızlıklar içerisinde ama kendi evleri kadar şefkat buldukları Türkmen Evimizin varlığından oldukça mutlu görünüyorlar. Amacımız, Ankara’da yaşayan bütün Türkmen kardeşlerimizin sorunlarına dikkat ve ilgi çekmektir. Duamız ve temennimiz soydaşlarımızın hayatlarını rahat ve huzur içinde sürdürmeleridir. Görevimiz, onları sahip çıkmaktır. Türkmen Evinde görüyoruz ki her bir Türkmen kardeşimizin eğitimden sağlığa her türlü sıkıntıları için fedakârca hizmet veren bir Türkmen Evimiz var. Buradaki arkadaşlarımızın hepsinden Allah razı olsun.”
Türkmen Evi Sorumlusu Dr. Davut Karakaş da MHP Ankara teşkilatının yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sıkıştığımız her anda yanımızda olan başta İl Başkanımız Sayın Fatih Çetinkaya ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Gönüllü olarak sürdürdüğümüz faaliyetlerimize duyarsız kalmayarak Türkmenleri destek olan herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu.