MİGFED’DEN DOSTLUK VE BAŞARI ÖDÜLÜ

29 Mayıs 2015 11:20
Okunma
1277
MİGFEDDEN DOSTLUK VE BAŞARI ÖDÜLÜ

 
 
  Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonunun (MİGFED), Uluslararası Dostluk ve Barış Oskarları sahiplerini buldu.
  Üyeleri arasında Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Muhabirleri Derneği, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile Türkiye Haber Kameramanları Derneği, Magazin Gazetecileri Derneği ve Ankara Reklamcılar Derneği gibi köklü gazetecilik örgütlerinin de yer aldığı MİGFED’in, 2014 yılı Uluslararası Dostluk ve Başarı Ödüllerini vermek üzere Ankara’da tören düzenlendi.
  Ödül törenine, bazı politikacılar, belediye başkanları, gazeteci-yazarlar, akademisyenler, yabancı misyon şefleri ve çok sayıda davetli katıldı.
   Politikadan, spora, diplomasiden aktüaliteye, eğitim, sağlık, turizm, çevre, kadın, ekonomi, magazin, kent, gıda, tarım vb. birçok alanda hemen her konudaki haberleri izleyen ihtisas gazetecileri tarafından oluşturulan MİGFED, bu alanlarda başarılı olmuş kişi ve kuruluşlara ”Gazeteci Gözüyle” başlığı altında ödül verilmesini kararlaştırmıştı.
  Ödül alan kişi ve kuruluşlar arasında Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Antalya Akdeniz Üniversitesinde yüz nakli operasyonlarını gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Suat İrfan Günsel, Konya Şeker, Turkcell, AFAD, THY, Seferihisar Belediyesi, Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı, Operatör Doktor Bülent Cihan Timur, Arçelik, Güler Sabancı, TRT, Hürriyet.com.tr. Yeni Asır gazetesi, Bartın gazetesi, Anadolu Ajansı ve TİKA yer alırken Uluslararası Dostluk ve Barış Oskarları ödüllerine Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama da layık görüldü.