ASENALARDAN ENGELLİLERE SICAK İLGİ

29 Mayıs 2015 10:33
Okunma
1205
ASENALARDAN ENGELLİLERE SICAK İLGİ

 
   MHP Polatlı Kadın Kolları, ilçede bulunan engellilerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor.
  Onların sorunlarını kendi sorunu olarak bilip çeşitli çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'nın eşi Şaduman Yıldızkaya, MHP kadın kollarıyla birlikte Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezinde engellilerle bir araya geldi.
  Yıldızkaya, engellilerin hayatını kolaylaştırmak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek “Engelli bireylerimizin sıcak eli, gören gözü olmak için eşimle birlikte gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Engelli bireylerimizin önündeki engelleri tek tek yok etmekte,  engellilere daha iyi bir hayat sunmak için çalışmalar yürütmekteyiz." dedi.
  Şaduman Yıldızkaya ve MHP İlçe Başkanlığı kadın kolları üyeleri, engellilerle tek tek ilgilendi.
  MHP Polatlı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Öztürk, her zaman engelli bireylerle birlikte olduklarını ve sorunlarını çözmeye çalıştıklarını kaydetti.
  MHP Polatlı ilçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Derya Erkahraman, engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için çeşitli projeler hazırladıklarını anlattı.
  Engelliler adına konuşan Bengü Özalp ise, "Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezine gelerek engelli bireylerin dertlerini paylaştığınız, bizimle hemhâl olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Şaduman Yıldızkaya ve MHP Kadın Kolları üyeleri daha sonra evlerinden getirdikleri yiyecekleri engelli ve yakınlarıyla paylaştı.