MHP'Lİ ADAYLARA YOĞUN İLGİ

28 Mayıs 2015 17:56
Okunma
1056
MHPLİ ADAYLARA YOĞUN İLGİ

 
  MHP’nin il seçim bürolarının açılışları, binlerce kişinin katılımıyla yapıldı.
  7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde vatandaşların gösterdiği bu yoğun ilgi, MHP’nin beklenin üzerinde ivme yakaladığını ortaya koyuyor.
 
  YENİ DÜŞÜNCE - MHP’nin illerde düzenlediği milletvekili adayı tanıtım toplantıları birer gövde gösterisi şeklinde geçti. Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Bursa gibi büyük kentler olmak üzere meydanlarda ve salonlarda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantıları; vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
İstanbul 1. Bölge adayları Kartal’da, 2. Bölge adayları Gaziosmanpaşa’da ve 3. Bölge adayları Küçükçekmece’de tanıtım toplantılarına katılarak kampanyalarını başlattılar.
Adaylar, daha sonra kendi bölgelerinde çeşitli iş yerleriyle esnafı ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezlerini dolaşarak halkla buluştular.
MHP Adana İl Başkanlığının Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlediği milletvekili aday tanıtım toplantısı da şenlik havasında geçti.
Daha tanıtım toplantıları öncesinde sahaya inen MHP milletvekili adayları seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Genel merkezin hazırladığı program çerçevesinde seçim çalışmalarına devam eden milletvekili adayları, vatandaşlarla sıkı temas kuruyor.
Adayların ev ziyaretleri de devam ediyor.
Merkez ve çevre ilçeleri de ziyaret eden adaylar, vatandaşlarla bol bol sohbet edip sorunlarını dinliyor.
Genel seçim sonuçları açısından oyları tayin edici özelliğe sahip olan büyük şehirlerimizde halkın MHP’ye gösterdiği yakın alaka, yüzleri güldürüyor.
Bu arada seçim çalışmalarını çok önceden başlatan MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Haberal, Çankaya Hoşdere Caddesi'nde görkemli bir törenle seçim bürosu açtı. Dualarla yapılan açılışa binlerce vatandaş katıldı. Açılışta MHP Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları da hazır bulundu.
Haberal'ın seçim bürosunun açılış kurdelesi Ankara milletvekili adayları tarafından kesildi. Hep bir ağızdan Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi’nin de okunduğu açılışta daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Erkan Haberal ve MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya davetlilere hitap ettiler.
Tuğrul Türkeş, sandıklara sahip çıkılması çağrısında bulunarak "Gidecekler ama millet mührü kime verecek? Diyoruz ki bize yetki verin ki Türkiye'yi içinde bulunduğu bu perişanlıktan kurtaralım." dedi.
Fatih Çetinkaya da MHP’nin projelerini yorulmak bilmeden seçmene aktaracaklarını kaydetti.
Konuşmasında 7 Haziran seçimi ile ilgili önemli mesajlar veren Erkan Haberal, "Ülkemi yüceltmek için aday oldum. Haksızlık, hırsızlık ve soygun yapanlardan, yalancılardan, padişahlardan hesap sormak için aziz Ülkücü şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak için adayım." dedi.
Öte yandan vatandaşların MHP’ye gösterdiği teveccühten rahatsız olan AKP’nin MHP’nin kampanya çalışmalarını baltalamak için harekete geçtiği bildirildi.
AKP’li belediyelerin İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bulundukları yerlerde MHP’nin seçim afişlerini toplattıkları ve bilbordlarını kaldırdıkları öğrenildi..
Buna karşılık MHP de atağa geçerek hem yasal yollardan haklarını arıyor hem de el ilanları ve broşür dağıtarak iktidar partisine cevap veriyor.
MHP İstanbul İl Başkanı Bülent Karataş, İstanbul’da belediye zabıtalarının MHP afişlerini yırtıp kaldırmalarından sonra gerekli girişimlerde bulunduklarını, bu arada da milyonlarca el ilanı ve broşür bastırarak halka dağıtmaya başladıklarını söyledi.
Bülent Karataş; İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bu tutumunun MHP’nin yükselişini önlemeyeceğini, bilakis halkın kendilerini daha çok bağrına basacağını ifade etti.