ÇANKAYA NOTERİNİN RESİM SERGİSİ

17 Eylül 2014 10:18
Okunma
1235
ÇANKAYA NOTERİNİN RESİM SERGİSİ

 
Abdullah Gül'ün,  âdeta “AKP’nin Çankaya Noteri" gibi görev yaptığı cumhurbaşkanlığı süresince çekilen fotoğrafları Ankara’da sergilendi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 yıllık görev süresini tamamlayarak Çankaya Köşkü'ne 10 Ağustos 2014’ten sonra veda etmeye hazırlanıyor.
Cumhurbaşkanlığı foto muhabirleri de giderayak Abdullah Gül'e jest yaptılar.
Gül'ün; AKP'nin bütün icraatını onayladığı, hatta partili bir cumhurbaşkanından farksız tutum takındığı görev süresince gerek Çankaya Köşkü’nde gerek yurt içi ve yurt dışı gezileri sırasında çekilen fotoğrafları Ankara'da sergilendi.
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen’in açılışını yaptığı "Cumhurbaşkanlığı Fotoğrafçıları Fotoğraf Sergisi", Ankara Cer Modern Sanat Merkezinde açıldı.
Daha önce İstanbul’da sergilenen ve Cumhurbaşkanlığı basın ofisinin ürünlerinin paylaşıldığı sergi, 1-18 Temmuz tarihleri arasında Ankara’daki siyasetle ilgilenen sanatseverlerle buluştu.
Sergide Cumhurbaşkanlığı Foto Muhabirleri Murat Çetinmühürdar, Ayhan Fırat, Mehmet Demirci, Mustafa Öztarhan ve İrfan Yıldız tarafından çekilen 60'a yakın fotoğraf yer aldı.