Prof. Dr. Semih Yalçın’dan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e cevap: “SEN PARTİSİNİN GELECEĞİNİ PKK’YA İPOTEK EDEN POLİTİK BİR TEFECİSİN”

11 Mart 2024 13:29
Okunma
32
Prof. Dr. Semih Yalçından, CHP Genel Başkanı Özgür Özele cevap: “SEN PARTİSİNİN GELECEĞİNİ PKKYA İPOTEK EDEN POLİTİK BİR TEFECİSİN”

Prof. Dr. SemihYalçın’dan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e cevap:

“SEN PARTİSİNİNGELECEĞİNİ PKK’YA İPOTEK EDEN POLİTİK BİR TEFECİSİN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı veİstanbul Milletvekili Prof. Dr. Semih Yalçın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliile ilgili sözleri sebebiyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert tepkigöstdererek, “Sen; partisinin geleceğini PKK’ya ipotek eden politik birtefecisin.” dedi. Yalçın, resmî Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunlarıkaydetti:

“Ey CHP’nin eş genel başkanı; iş birlikçi-vesayetçi yüzünetaktığın demokrat maskesi Genel Başkan’ımız Sayın Devlet Bahçeli tarafındanindirilip kirli çorapların ortaya serilince, kürsüye çıkıp olanca hiddet,şiddet ve huşunetle saldırıya geçtin. Ama nafile! Retorik içeren ihtiraslı vegazlı cümleler, seni kurtarmaz. Laf cambazlığı, eleştirileri hakaretlekarşılamak, seni temize çıkarmaz. Sen; partinin kongresinde Demirtaş hainibaşta olmak üzere teröristlere selam yolladın mı, yollamadın mı? Mazbatalı,kravatlı teröristlerle iş tuttun mu, tutmadın mı? 31 Mart 2024 YerelSeçimlerinde DEM’in oylarıyla demlenmeye muhtaç olduğun için önlerine halıoldun mu olmadın mı? Cumhuriyet’i kuran CHP’nin şeref ve haysiyetini bölücüterör örgütü PKK’nın siyasi uzantısına çiğnettin mi, çiğnetmedin mi? GenelBaşkan’ımıza dil uzatıp ‘kötü insan.’ deme hadsizliğine soyundun ya, sen nesinpeki? Biz senin kim olduğunu tasvir ve tarif edelim, millet de bilsin. Kötüsıfatı, senin gibilere iltifat sayılır. Alçak da senin türünden müraipolitikacı taslakları için madalya yerine geçer. Sen; partisinin geleceğiniPKK’ya ipotek eden politik bir tefecisin. Zaten ipotekle kazanılmışbelediyeleri kaybetmemek için şehitlerimizin ruhlarına azap etmekten,ailelerinin yüzüne durmaktan çekinmeyen bir arsızsın. CHP’nin elindeki ipoteklibelediyeleri kurtarayım derken Cumhuriyet’i kuran partiyi Kandil’in hızarınavermekten imtina etmeyen bir peşkeşçi, veresiyecisin. Yerel seçimlerde oyavlamak uğruna milletin kutsallarını çiğnemeyi göze alabilen bir tufeylisin. CHP’yimilletin gözünden de haysiyetten de düşürmekle kalmayan, batakçı siyasetincehennem kuyusuna yuvarlayan bir müptezelsin. Seni ve partini o ateş kuyusundanküresel zebaniler ve sömürge cinleri bile çıkaramaz. Sende düşkünlüğün,vurdumduymazlığın, yüzsüzlüğün, çıkarcılığın ölçüsü seviye bile değil; çukurderekesinde. Sen, kelimenin tam manasıyla çukur bir insansın. Sen, nefesiaylarca ayağı Mekap’tan çıkmamış PKK’lı teröristin çorabı gibi iğrenç kokuyayan pis bir politikacısın! Teröristi kırk kalıp sabunla yıkayıp aklamak içinlafı sabun gibi köpürten, siyasi rakiplerine vıcık vıcık bulaşmaktan zevk alan,kaygan dilli bir demagogsun. Oylarını almak için DEM’ci hainlerin eteğinesarılmaktan başka politika üretemeyen kifayetsiz bir muhterissin! Yüz yıllıkCHP’yi hainler sürüsüne ağız eğmeye mecbur bırakan bir zavallısın.

Özgür Efendi! 31 Mart’ta, bu şekilde milletten oyalacağınızı ve PKK militanlarına peşkeş çektiğiniz belediyelerde yeniden hükümsürmek için seçim kazanacağınızı sanıyorsan, aldanıyorsun! Madem milletlehemdert olmak yerine Kandil meyhanelerinde ‘DEM’ çekmeyi yeğliyorsun. Mademsiyasetin mutfağında değil, pazarındasın. Seni ve partini malzeme olarakkullananların masasına gelip sofrasında garnitür ve menü olacağın aşikâr. El hak!Senin de sonun hüsran olacak. Şayet unutkanlık illetiyle alilsen, hatırlatalım.Esasen, henüz seçim sonuçları hakkındaki bilgiler sıcak ve hafızalardataze…Kimin ne mal olduğuna kimin kaç para ettiğine, geride bıraktığımızCumhurbaşkanı seçimi ve genel seçimlerde herkesi sarraf hassasiyetiyle tartanmillet karar verdi. Senin partinin kefesi pek hafif geldi.Senin partininkarnesi de kırık notlarla dolu… MHP ve Cumhur İttifakı aleyhinde olmadık dümenve dalavereye tevessül eden, işitilmedik yalan ve iftira kampanyalarıdüzenleyen, görülmedik ittifak ve iş birlikleri tertipleyerek şeytanı bileşaşırtan sabık genel başkanınız; hırsına yenik düşüp koltuğu sana devretmekzorunda kaldı. Buna rağmen sen; partinin ve başındakinin yaşadıklarından ibretalmayıp eskisinden daha beter, daha sefil, daha aşağılık politik manevralara,manipülasyonlara yelteniyorsun.

Bak, demedi deme Özgür Efendi! Öfkeyle kalkan zararlaoturur. Keskin sirke küpüne zarar verir.

Boşuna celallenme, beyhude efelenme! Bu millet sana dadersini 31 Mart 2024’te verecek. PKK’nın siyasi acentesiyle ticaret yapmanınzehirli meyvesini sandıkta devşireceksin. O vakit biz, ‘Dersini almış da ediyorezber.’ türküsünü söyleyeceğiz. Sen ve ‘Kendim ettim, kendim buldum; gül gibisararıp soldum, eyvah!’ diye ağıt yakacaksın. Ayaktaşlarınsa bu kez faturayısana çıkaracak ve yeni yüzyılın eş başkanı Badi Ekrem’e koşacak. O da hizmettençok poz ve metan gazı verdiği İstanbul’u kaybetmenin ezikliğinden kaçmak içinyeni bir maceraya heveslenecek.”