KILIÇDAROĞLU'NDA ZERRE KADAR ŞEREF VE NAMUS VARSA ÖNCE PKK'YA HANGİ SÖZLERİ VERDİĞİNİ AÇIKLAR

16 Şubat 2023 14:27
Okunma
136
KILIÇDAROĞLUNDA ZERRE KADAR ŞEREF VE NAMUS VARSA ÖNCE PKKYA HANGİ SÖZLERİ VERDİĞİNİ AÇIKLAR

KILIÇDAROĞLU'NDAZERRE KADAR ŞEREF VE NAMUS VARSA ÖNCE PKK'YA HANGİ SÖZLERİ VERDİĞİNİ AÇIKLAR

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili SemihYalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu'nun MHP'ye yönelik çirkinsözlerine karşılık olarak yaptığı açıklamada, şunları belirtti:

""Kılıçdaroğlu ve yancıları aday belirlemesürecinde çuvalladığından, dikkatleri üzerlerinden uzaklaştırıp başka noktalarasevk etmeye çalışıyor. MHP'ye sardırma çabaları bu yüzden... CHP'nin başındakiçelimsiz ve çaresiz zat, ne zaman başı sıkışsa MHP'ye ve MHP Genel BaşkanıSayın Devlet Bahçeli'ye en adi iftiralarla saldırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu öncekendi söküğünü diksin, kendi ayıplarını örtsün, sonra başkalarında kusur veeksik aramaya kalksın. CHP'nin başı şunu bilsin: MHP'nin mafyayla, torbacılarlaişi olmaz. Eğer bu ülkede siyasi mafya varsa, ki var; başını CHP çekiyor. Öylebir mafya ki yedi kocalı Hürmüz gibi... Herkese kırıtıp her kesime ilişiyor.Kemal Kılıçdaroğlu'nun zerre kadar şerefi, haysiyeti ve namusu varsa; öncePKK'ya hangi sözleri verdiğini, Deva Partisinin başındaki çapsız âdemlebirlikte ayrılıkçı Kürtlerin acentesi HDP'ye hangi bölücü taahhütlerdebulunduğunu açıklar. Ali Babacan isimli ne idüğü belirsiz zat, günlerdirAnayasa'da değiştirilmesi mümkün olmayan ilk 4 maddenin değiştirileceğinikonuşuyor. Türkçe ile birlikte Kürtçe'nin eşit statüde yer alacağı iddiasınıdile getiriyor. Babacan,bin yıldır Türk'e ait olan egemenliği başka unsurlarlapaylaşmaya cüret ediyor. Aynen Kılıçdaroğlu gibi, demokratik özerklikten sözediyor. Bu iki kendini bilmez, milletimizin asla kimseyle paylaşmayacağıegemenlik haklarını hangi yetki, hak ve cüretle taksime kalkışıyor? BaşkanAhmet Vefik Paşa, birliğe mani olacağı gerekçesiyle azınlıklara ve Müslümanmilletvekilleri dâhil, bütün üyelere 'Bir an evvel Türkçe öğrenin.' diyerekayar verirken, Cumhuriyet Türkiye'sinde Türkçeyle eşit statüde mahallî dil,hangi cesaretle gündeme getiriliyor? İlk Osmanlı Anayasası'nda bile Türkçeyegâne resmî dil iken; ayrılıkçıların, etnik toplulukların dillerini aynıstatüye getirme gayreti neyin nesidir? Kılıçdaroğlu ve Babacan'ın dili;ihanetin, bölücülüğün dilidir. CIA'in planlarının ifşası, Pensilvanya'nın, FETÖhesaplarının itirafıdır. Hürmüz Hanım'ın nikâhsız kocaları, bize önce bunlarıaçıklayın; sonra MHP'ye ayar vermeye cüret edin!"

SEMİH YALÇIN'DAN,KEMAL KILIÇDAROĞLU VE AHMET ŞIK'A SERT TEPKİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili SemihYalçın, sosyal medye hesabı üzerinden yaptığı bir açıklama ile yine KemalKılıçdaroğlu ve İP Milletvekili Ahmet Şık'a yönelik tepkisini dile getirdi.Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Senin ve yol arkadaşlarının elinde yüzlerce masumvatandaşımızın, polisimizin, askerimizin kanı varken MHP'ye örtbas isnadındabulunmaya nasıl cesaret edersin? Ne kadar da fütursuz, ahlaksız, ne kadar dayüzsüz ve şeref yoksunusun tipsiz ‘Şık Şık Ahmet!’ Bizim örtbas edecek birşeyimiz olmadığını herkes biliyor. Dahası Türk milleti; senin gibi katillerleiş tutan, eli kanlı caniler sürüsü PKK ile kader birliği eden vatan hainleriniiyi tanıyor. Boşuna debelenme ‘Şık Şık Ahmet’, buradan sana ve hempalarınaekmek çıkmaz! MHP'ye mafya üzerinden ayar vermeye kalkmak, HDP/PKK gibiacımasız bir katiller sürüsünün hamisi ve savunucusu olan CHP'nin ve AmerikancıKılıçdaroğlu’nun haddi değildir. PKK'nın Meclisteki acentesi olan HDP CHP'ningayrimeşru çocuğudur. CHP'nin başındaki Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'ye diluzatmadan önce neden HDP'nin arkasında durduğunu millete açıklamalıdır."