SEMİH YALÇIN: "KOMŞUM NASILSIN?"TEMALI EV ZİYARETLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR

02 Ocak 2023 15:31
Okunma
122
SEMİH YALÇIN:  KOMŞUM NASILSIN?TEMALI EV ZİYARETLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM ETMEKTEDİR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) GenelBaşkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, "KomşumNasılsın?” temalı ev ziyaretlerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek,"Bu kapsamda ilk toplantımız İstanbul Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’ndegerçekleştirilmiştir." dedi.

Yalçın, 23 Kasım 2022 Çarşamba günü resmîTwitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Adım Adım 2023;’Köyüm Benim’ SohbetToplantıları temalı programlarımızın ardından başlatmış olduğumuz 'KomşumNasılsın?' buluşmaları kapsamında ilk toplantımız İstanbul Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’ndegerçekleştirilmiştir. MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İzzetUlvi Yönter beyinde telefon bağlantısı ile katıldığı toplantı İstanbul ilteşkilatımız tarafından gerçekleştirilmiştir. “Komşum Nasılsın?" temalı evziyaretlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. İnanıyoruz ki 2023 Haziran'ındazafer, Hakk'a inananların ve haklıların olacaktır."

Semih Yalçın, yine 23 Kasım günü yaptığıbaşka bir açıklamada da "Perli köyümüzün kullanımı için çeşmelerimizyaptırılmış ve aynı şekilde vakfedilmiştir." ifadesine yer verdi. Yalçın,açıklamasında şunları kaydetti: "8 Ekim 2022 tarihinde Sayın GenelBaşkan'ımızın talimatlarıyla başlattığımız 'Adım Adım 2023; Köyüm Benim SohbetToplantıları' kapsamında sürece katkıda bulunmak için her ilimizde su ihtiyacıbulunduğu belirlenen bir köye çeşme hayratı yaptırılması kararı alınmıştı.Çeşme hayratı yaptırılıp vakfetme kararı neticesinde ilk çeşme hayratı Rize İlBaşkanlığımız tarafından Güneysu ilçesi Bulutlu köyümüzün kullanımı içinyaptırılmış ve vakfedilmiştir. Akabinde Kırşehir İl Başkanlığımız tarafındanÇiçekdağı ilçesi Kızılcalı köyü, Kütahya İl Başkanlığımız tarafından merkezilçe Perli köyümüzün kullanımı için çeşmelerimiz yaptırılmış ve aynı şekildevakfedilmiştir. İllerimizin birçoğunda çeşmelerin yapımına başlanmış süreçleriGenel Merkezimiz tarafından yakinen takip edilmektedir."