ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM'DAN, AKŞENER VE ATAY'A TOKAT GİBİ CEVAP

21 Eylül 2021 12:14
Okunma
236
ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIMDAN, AKŞENER VE ATAYA TOKAT GİBİ CEVAP

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM'DAN, AKŞENER VE ATAY'A TOKAT GİBİ CEVAP
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yaptıkları açıklamalarla kamuoyunda büyük tepki toplayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay'a, yönelik resmî Twitter hesabından çok sert açıklamalarda bulundu.
Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Fatih sultan Mehmet Han'a, ona oy vermeyenleri de Bizans’a benzeten Akşener'le ilgili sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Ermeni'sinden Rum'una selam gönderen, terörist Pervin buldan ile fidan diken, Demirtaş'a methiyeler düzen, İstanbul'a hizmet değil eziyet getiren Makarios Ekrem'i, cihan padişahı Fatih Sultan Mehmet Han'a benzetmek nasıl bir akıl tutulmasıdır. Ekrem İmamoğlu'na oy vermeyen İstanbulluları Bizans'a benzetme gaflet ve dalaletine düşen Meral Akşener; bu çirkin söz ve benzetmesiyle kimin ayrımcı bir dile sahip solduğunu, insanları nasıl ötekileştirdiğini, kaos ve kargaşadan beslendiğini en bariz şekilde ortaya koymuştur. Teröristlerle yol yürüyüp kahvaltı planları yapanlar, ecdat kanıyla sulanan vatanımızı bölmek isteyenler, Peygamber övgüsüne mazhar olmuş, çağ açıp çağ kapatarak tarihin akışını değiştirmiş hakanımızı ağızlarına alamazlar. Ülkücü-Milliyetçi Hareket tokat gibi yüzlerine çarpar."
BEYAZ TV'YE HASSASİYETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım, Ülkü Ocakları ile ilgili paylaşımları sebebiyle Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay'la ilgili de yine resmî Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Barış Atay gibi teröre hizmet eden; ağzı kirli, dili kirli, kalbi kirli şer odaklarının Ülkü Ocaklarına yönelik aşağılık algı operasyonları itibar görmemiş, bilakis aziz milletimizin tepkisini çekmiştir. Bu vesileyle Beyaz TV ve ekibine hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Haysiyet ve şeref yoksunu, yalancı ve müfteri sosyal medya trollerinin çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığı kirli algı operasyonu çökmüş, pislik yine kendilerine dönmüştür. Programda da belirtildiği gibi: Ülkücüler bu aziz vatanın bir yaprağı için şehit olmaya hazırdır."