SEMİH YALÇIN: KIŞKIRTICILIK YAPAN SÖZDE SANATÇILAR; HALK DÜŞMANI CHP'NİN KADROLU TETİKÇİLERİ

21 Eylül 2021 12:11
Okunma
223
SEMİH YALÇIN: KIŞKIRTICILIK YAPAN SÖZDE SANATÇILAR; HALK DÜŞMANI CHPNİN KADROLU TETİKÇİLERİ

SEMİH YALÇIN: KIŞKIRTICILIK YAPAN SÖZDE SANATÇILAR; HALK DÜŞMANI CHP'NİN KADROLU TETİKÇİLERİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'i hedef alan TİP'li Barış Atay ve militan sanatçı (!) güruhu dediği sözde sanatçılara çok sert tepki gösterdi.
Yalçın, "Başta Barış Atay olmak üzere, alayı Marksist olan bu mahdut ve militan sanatçı (!) güruhunu, sağdan saysanız da, soldan saysanız da adetleri belli." dedi.
Türk milletinin bu militan sanatçı (!) güruhunu iyi tanıdığını kaydeden Yalçın, bu güruhun yıllardır aynı kin ve ayrıştırıcı dil kullandıklarını bildirdi.
Yalçın, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şunları belirtti:
"Halk düşmanı CHP'nin kadrolu tetikçileri 'Kaygılıyız.' konseptiyle kaos tellallığı ve kışkırtıcılık yapan sözde sanatçılar; halkın sanatçısı değil, halk düşmanı Cumhuriyet Halk Partisinin kadrolu tetikçileri. Başta B. Atay olmak üzere alayı Marksist olan bu mahdut ve militan sanatçı (!) güruhunu sağdan saysanız da soldan saysanız da adetleri belli. Aynı kini kusuyor aynı ayrıştırıcı dili kullanıyorlar. Yıllardır aynı kini kusan aynı ayrıştırıcı dili kullanan bu alil taife; şimdi de CHP'yi saran iktidar yangınına su yetiştirmeye çalışıyor. Bu da yetmiyor Genel Başkan Yardımcımız İzzet Ulvi Yönter ile aşık atmaya kalkıyorlar. Sicilli hayâsızlar size sesleniyoruz: Millet sizi iyi tanıyor, sözlerinize ve siyasi görüşlerinize zerre kadar itibar etmiyor. Boşuna debelenmeyin. CHP'niz ise umutsuz vaka..."
HASAN CEMAL'İN MAYASINDA KÜFLENME, MİZACINDA İHANET TORTUSU VAR
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, resmî Twitter hesabı üzerinden Gazeteci Yazar Hasan Cemal'e tepki gösterdi.
Yalçın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Yıllardır 'ülkesine ihanetin kitabını yazan gazeteci' yaftasını sırtında taşıyan Hasan Cemal, şimdi de içi 'dolar yağı' dolu fonlama hortumunu sırtlamış görünüyor. 'Satılık kalem' türünün uç örneklerinden biri olan Hasan Cemal, emperyalist küresel kurumlar tarafından fonlanınca bir hayli semirmiş. Ancak direksiyonu Türkiye’nin gündeminden kırarak yine bizim viraja girmiş. H. Cemal fonu bol bulunca neresine süreceğini şaşırmış olmalı ki tekerlekleri kayıp MHP kayasına toslamış. Dedesine inat; bu herifin mayasında bir küflenme, mizacında bir ihanet tortusu var. PKK destekçiliğini demokratlık, millî değerlere düşmanlığı modernizm sanıyor zavallı… Kandil’in ışığı çoktan söndü Hasan Cemal! Sen iyisi mi bu fon yağmasına, iştihasına onsuz devam et. Aksırıncaya, tıksırıncaya kadar fon sürün! Seni fonlayanlar hüsrana uğradığında bir daha 'dolar yağı' bulamayacaksın!"
YALÇIN'DAN, BAHÇELİ'YE LÜZUMSUZ LAF EDEN MUSTAFA AKINCI'YA SERT TEPKİ
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yalçın, KKTC’nin Eski Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın hadsiz açıklamalarına sert tepki gösterdi.
Yaptığı açıklamada, Akıncı’nın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye lüzumsuz laflar söylediğini hatırlatan Yalçın, "İçinde yaşadığı Helenist ihanet yalağını hesaba katmadan düzeyden bahsetmiş." dedi.
Yalçın, şunları kaydetti:
"KKTC’nin mazul Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, yememiş içmemiş Genel Başkan'ımız Sayın Devlet Bahçeli’ye lüzumsuz laf söylemiş. İçinde yaşadığı Helenist ihanet yalağını hesaba katmadan düzeyden bahsetmiş. Yahu Rum Mustafa, düzey kelimesi senin gibi çukur Marksistlere feza kadar uzak… Sen zerre kadar layık olmadığın o adı da soyadı da değiştirip Grivas, Sampson veya Makarios gibi isimler almalısın! EOKA artığı Akıncı! Satışa getirmeye ve Rum kesimine yamamaya çalıştığın KKTC halkının seni neden tekrar seçmediğini hiç akletmedin mi? Fikir yoksunluğuyla suçladığın MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin düşüncelerinin zekâtı bile senin gibi mayası bozukları kırk yıl fermente etmeye yeter!"
"HDP KAPATILMAZSA BÖLÜCÜLÜK RESMEN AKLANACAKTIR"
İllerde istişare toplantılarına başlayan MHP'nin ilk toplantı adresi Afyonkarahisar oldu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, HDP'ye açılan kapatma davasına değinerek, "HDP, cumhuriyet tarihinin en kanlı terör örgütü olan PKK'nın siyasi kanadıdır ve bu işlevini de inkâr etmemektedir. HDP hakkında açılan kapatma davası milletin bekası bağlamında sonuçlanmazsa bölücülük resmen aklanacaktır." dedi.
Muhalefetin HDP'ye açılan kapatma davasındaki tavrını eleştiren Yalçın, "HDP'yi aklamak için yarışa girdiler." diye konuştu. Yalçın MHP'nin süreci dikkatle izlediğini hatırlatarak, şunları söyledi:
"Anayasa Mahkemesi kapatma davasının milletimizin bekası bağlamında sonuçlandırmadığı takdirde HDP ile PKK arasındaki iltisağı onaylamış ve bölücülüğü resmen aklamış olacaktır. O zaman, HDP'nin bölücü bir parti, PKK'nın eli kanlı bir terör örgütü olduğu tezi savunulamayacaktır. PKK, fiilen meşru bir örgüt gibi algılanacaktır. Mahkemeler Türk milleti adına karar verir. Türk milletinin birlik ve dirliği, devletimizin bekası aleyhine karar veren mahkeme, meşruiyetini yitirir."
"Terör 30-40 Türkiye'yi Kızılelma hedeflerinden alıkoyuyor." diyen Yalçın, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının yolunun öncelikle terörü tarihe gömmekten geçtiğini söyledi.  Yalçın'ın hedefinde CHP'de vardı. "CHP'nin Türk milletine mensubiyet şuuru ve aidiyet duygusu yok." ifadesine yer veren Yalçın, "HDP'yi aklayıp masum göstermeye çalışanların dilleri annelerin cesur protesto gösterileri karşısında lal olmaktadır." dedi.