YALÇIN, BAHÇELİ’NİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

15 Ocak 2020 13:32
Okunma
636

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yıla doğum günü sürprizi ile başladı. 1 Ocak 1948 doğumlu olan Bahçeli, yeni yılla birlikte 72 yaşına girdi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, sosyal medya hesabı twitter’dan arka arkaya yayımladığı mesajlarla MHP Lideri Bahçeli’nin doğum gününü kutladı.
Mesajında, 1 Ocak 2020 tarihinin MHP Genel Başkanı ve Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Saygıdeğer Lideri Devlet Bahçeli’nin doğum günü olduğunu hatırlatan Yalçın, şunları kaydetti:
“- O, İkinci Dünya Savaşı sonrasında dizayn edilen bir dünya düzeninde doğmuştu.
- Bugünlerde yeniden şekillenen dünyada değişimin aktörleri, Türkiye’yi uydu bir devlet olarak kalmak üzere yeniden dizayn etmek için kolları sıvamışlar, içeride ve dışarıda kendilerine taşeron unsurlar üretmişlerdir.
- Bu süreçte MHP, kuruluş ilkeleri ve ideolojisinden taviz vermeden sorumlu ve yapıcı politika anlayışının gereklerini yıllardır yerine getirmeye çaba göstermektedir.
- MHP aynı zamanda tarihî misyonu gereği Türk milletinin birlik, dirlik ve bütünlüğü; Türk devletinin bekası için üzerine düşen vazifeyi büyük bir hassasiyet, titizlik ve ciddiyetle ifa etmektedir.
- Genel Başkan’ımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Türk siyasetinin hastalıklarına da neşter vuran MHP; nerede sorun, anlaşmazlık ve ihtilaf varsa orada çözüm ve uzlaşma adresi olarak pozisyon almıştır.
- Bu sayededir ki MHP; zamanla hem Türk milliyetçiliğinin devletle barışmasında hem en geniş kitleler tarafından benimsenmesinde hem de varlık, egemenlik, bağımsızlık ve hürriyet iradesi gibi toplumsal reflekslerin güçlenmesinde fonksiyon üstlenerek milletimizin teveccühünü kazanmıştır.
- 15 Temmuz 2016 ihanet kalkışmasından sonra, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin attığı tarihî adımlar sonucu, çalışmaz hâle gelen yönetim sisteminin onarılması için yeni bir hükûmet etme modeline geçilmiş ve böylece Cumhuriyet farklı bir evreye girmiştir.
- O hâlde bugün doğum gününü idrak ettiğimiz hareketin lideri Sayın Devlet Bahçeli için biz yol ve dava arkadaşları için söylenmesi gereken rahmetli Dündar Taşer’in idealizmini, lidere sadakatini ve davaya adanmışlığını bir adım ileriye götürebilmektir. Merhum ve Aziz Dündar Taşer’in Başbuğ’un liderliğini, davaya sadakatini ve imanını millî hafızaya perçinleyen şu sözle cevap vermişti: ‘Türkeş’in yanlışı benim doğrumdan daha doğrudur.’
- Bugünün konjonktüründe ise Milliyetçi ve Ülkücü Hareketin Saygıdeğer Lideri Devlet Bahçeli için biz yol ve dava arkadaşlarının ortaya koyduğu düstur şudur; Lider Devlet Bahçeli’nin tahayyülleri dahi bizim için birer talimattır.”.
BERİKAN YAYINEVİ olarak, Milliyetçi ve Ülkücü Hareketin Saygıdeğer Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin doğum gününü kutlar, bundan sonraki yaşamında sonsuz başarılarla dolu daha nice sağlıklı ve mutlu yaşlar dileriz.