TURGAY BAŞTUĞ: SENİ UNUTMAYACAĞIZ YUSUFİYELİ CENGİZ

23 Şubat 2019 17:03
Okunma
863
TURGAY BAŞTUĞ: SENİ UNUTMAYACAĞIZ YUSUFİYELİ CENGİZ

TURGAY BAŞTUĞ: SENİ UNUTMAYACAĞIZ YUSUFİYELİ CENGİZ

Yusufiyeli Cengiz Akyıldız'ın şehit edilişinin ardından tam 4 yıl geçti.  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, 30 Mart 2016 Yerel Seçimleri öncesi alçak bir tertiple şehit edilen Ülkücü Gazeteci Cengiz Yücel Akyıldız'la ilgili mesaj yayımladı.
Baştuğ, sosyal medya facebook sayfasında yayımladığı mesajında "Cengiz Yücel Akyıldız Ağabeyimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.  Seni unutmayacağız Yusufiyeli Cengiz." dedi.
2014 yılında yapılan yerel seçim atmosferine girildikten sonra MHP ve Ülkücü kuruluşları hedef alan saldırılara 26 Ocak'ta bir yenisi eklendi. Esenyurt'ta bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosunun açılışı sırasında PKK militanlarınca gerçekleştirilen saldırıda Yusufiyeli Cengiz diye anılan ve MHP İstanbul il  teşkilatının sevilen isimlerinden Cengiz Yücel Akyıldız şehit oldu, beş Ülkücü de yaralandı. Bölücü PKK'lıların kahbe kurşunu Akyıldız'ın kalbine isabet etmişti.
Vücuduna isabet eden kurşunlara Akyıldız’ın güzel yüreği daha fazla dayanamamış, hastane yolunda bir daha atmamak üzere durmuştu. Milliyetçi ve Ülkücü camianın Yusufiyeli Cengiz’i İstanbul’un göbeğinde şehit edilmişti.
Yeni Düşünce olarak, merhum Ülkücü Gazeteci Cengiz Yücel Akyıldız’a Allah'tan rahmet, değerli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.