OLCAY KILAVUZDAN; DERVİŞOĞLU, DÜNDAR VE ÖZDİL'E SERT TEPKİ

03 Aralık 2018 13:00
Okunma
752
OLCAY KILAVUZDAN; DERVİŞOĞLU, DÜNDAR VE ÖZDİLE SERT TEPKİ

OLCAY KILAVUZDAN; DERVİŞOĞLU, DÜNDAR VE ÖZDİL'E SERT TEPKİ
Dervişoğlu için "siyasetin yüz karası" ifadesini kullanan Kılavuz, Dündar ve Özdil için o, "Edepsizlik etmeyin, akılsızlık yapmayın, haddinizi aşmayın, Ülkücülerin sabrını taşırmayın." uyarısında bulundu.
AHMET DENİZ AĞCA

Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, İP'li Müsavat Dervişoğlu'nun son dönemdeki bazı açıklamaları ile Sözcü gazetesi yazarları Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil'in MHP aleyhindeki yazılarına sert cevap verdi.
Kılavuz, açıklamasında "Siyasetin yüz karası olan şahsın rezil çantacısı, son günlerde yaptığı açıklamalarla kendini ne kadar ucuzlaştırdığını bir kez daha cümle âleme gösterdi." dedi.
Olcay Kılavuz'un açıklaması şu şekilde:
"İlkesi döneklik, besini riyakârlık, Ne müsavattan bir iz var ne dervişlikten İnsanda olmaz gerçi bunca oynaklık ne ummuştun ne buldun şimdi kalleşlikten? Ar damarın patlamış, edep, hayân kalmamış. Siyasetin yüz karası olan şahsın rezil çantacısı, son günlerde yaptığı açıklamalarla kendini ne kadar ucuzlaştırdığını bir kez daha cümle âleme gösterdi. Ayıkken Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in elini öpmek için fırsat gözlerken, kendinde olmadığın zaman ise alçakça yüzsüzce hakaretlerde bulunuyorsun. Bu mu senin adamlığın? Köpek bile yemek yediği kapıya nankörlük etmez. Sana görev veren, yıllarca makam emanet eden, her şeyini borçlu olduğun Liderimize hayâsızca ve arsızca dil uzatıyorsun. Senin köpek kadar bile değerin yok! Vefadan, ahlaktan, maneviyattan, edepten yoksun bu şer topluluğuna diyorum ki; kendinize gelin aklınızı başınıza alın. Bizler sabırlıyız, sağduyuluyuz, soğukkanlıyız ama kimsenin yaptığını unutmayız ve kimseden de alacaklı kalmayız. Dilinize sahip olun ki dilinizi yakmayın!"
KILAVUZ'DAN, DÜNDAR VE ÖZDİL'E: ÜLKÜCÜLERİN SABRINI TAŞIRMAYIN
Olcay Kılavuz, Sözcü gazetesi yazarları Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil'in MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik ağır eleştirileri sebebiyle de yaptığı açıklamada, "Edepsizlik etmeyin, akılsızlık yapmayın, haddinizi aşmayın, Ülkücülerin sabrını taşırmayın" uyarısında bulundu.
Kılavuz, her iki yazarla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Yılmaz Özdil katıldığı bir televizyon programında Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli için küstahça, densizce 'Türkiye için bir faktör bile değildir.' demek gafletinde bulunmuştur. Yılmaz Özdil'in aklı sığ, üslubu seviyesiz, kalemi ise arızalıdır. Türkiye'de Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ağırlığını, onun görüşlerinin isabetliliğini görmemek için ahmak olmak lazımdır. Dost düşman herkes çok iyi bilmektedir ki; Devlet Bahçeli bugün Türk siyasi hayatının en bilge, en dürüst ve tecrübeli lideridir. Ülkenin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan, milletin geleceğini herkesten çok önemseyen, problemlere her zaman millî bir pencereden bakan Sayın Devlet Bahçeli Bey; hem Türkiye’nin hem de tüm dünya ülkelerinin görüşlerini merak ettiği bir siyaset ve devlet adamıdır. Kafasızlar idrak edememiş olsa da milliyetçilik hasımlarının işine gelmese de Devlet Bahçeli ismi Türk siyasi tarihine altın harflerle kazınmıştır. Görüş ve önerileriyle Türkiye’nin önünü açan, siyasete ilke ve uzlaşı kültürünü getiren, 'önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışını' her platformda ortaya koyan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'i anlamayanlar, onun millî duruşunu görmeyenler eğer kör değillerse muhakkak ki hain bir planın, alçak bir düşüncenin piyonudurlar. Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil ikilisinin içine düştükleri gaflet çukurundan, gözlerine taktıkları at gözlüklerinden Türkiye’de olan biteni kavrayacak halleri yoktur. MHP düşmanlığıyla tanınan bu ikilinin Türkiye’nin hayrına bir şey söylemesi de zaten mümkün değildir. Ahlaktan, vicdandan, insaftan sıyrılmış bir şekilde kendi küçük ve karanlık dünyalarından Liderimize dil uzatmaya çalışan bu şuursuzlara hatırlatmak istiyoruz ki; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin bilgisine, ufkuna ve siyasi duruşuna ulaşmaya sizin ne çapınız yeter ne de aklınız kifayet eder. Konforunuzun bozulmasını istemiyorsanız edepsizlik etmeyin, akılsızlık yapmayın, haddinizi aşmayın, Ülkücülerin sabrını taşırmayın!"