MHP Adana İl Başkanı Sertan DURAN: “DEVLET BAHÇELİ KÖPRÜSÜ ADANA'NIN YÜZ AKIDIR”

11 Haziran 2018 14:02
Okunma
779
MHP Adana İl Başkanı Sertan DURAN: “DEVLET BAHÇELİ KÖPRÜSÜ ADANANIN YÜZ AKIDIR”

MHP Adana İl Başkanı Sertan DURAN: “DEVLET BAHÇELİ KÖPRÜSÜ ADANA'NIN YÜZ AKIDIR”

YENİ DÜŞÜNCE -Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli'deki belediye hizmetlerini yerinde inceledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sertan Duran ile birlikte Devlet Bahçeli Köprüsü şantiye alanına giderek brifing alan Durmaz, köprünün Adana'nın yüz akı olacağını belirtti.

Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli'deki Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından "Birlikte başarıyoruz."ilkesiyle kazandırılan hizmetlerin açılış törenlerini gerçekleştirmek üzere Adana'ya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin A Takımı'nda yer alan isimlerinden Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ayağının tozuyla Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin trafik yükünü omuzlamak adına yapılan Devlet Bahçeli Köprüsü şantiye alanına gelerek Başkan Hüseyin Sözlü'den köprünün yapım aşamaları ile ilgili brifing aldı.

Köprünün Adana'da şehir plancılığına aykırı bir şekilde yapılan hükûmet yatırımlarının oluşturacağı trafik yükünü de omuzlayacağını ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, köprünün bin 800 metre uzunluğunda ve 39 metre genişliğinde üç şerit gidiş, üç şerit geliş ve 24 ayaktan oluşacağını, şu an için 12 ayağının tamamlandığını ve her ayağın yapımında kullanılan malzeme ile her katında 4 daire bulunmak üzere 18 katlı bir bina inşa edilebileceğini vurguladı ve "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ismini taşıyacak olan bu köprü yapımı tamamlandığında Türkiye'de ilk kez bir belediyenin kendi imkânlarıyla yaptığı en büyük köprü olacak." diye konuştu.

Verilen brifingin ardından konuşan Genel Başkan Yardımcısı Durmaz ise " Bugün burada liderimizin ismi verilen köprüde incelemelerde bulunduk. Tüm engellemelere, kamu otoritesinin gerekli alakayı göstermemesine rağmen belediyemizin kendi imkânlarıyla büyük mesafe katedildiğini yerinde gördük. İnanıyor ve güveniyorum ki yapımı tamamlandığında Adana'nın yüz akı olacak." diyerek köprünün hızla ilerleyen yapımının en kısa sürede tamamlanmasını temenni etti.

Durmaz'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü,Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sertan Duran ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarınında hazır bulunduğu incelemelerinin bir sonraki durağı Türkiye'nin ilk ve tek Kitap Anıtı olma özelliği taşıyan ve Adnan Menderes Sahil Yolu Rekreasyon Projesi kapsamında kente kazandırılan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında açılışı gerçekleştirilen Kitap Anıtı oldu.