MHP İstanbul Milletvekillerinden Seçim Bölgelerine Ziyaret AKSU: TÜRK MİLLETİ MHP’Yİ KENDİSİNE GÜVENCE OLARAK GÖRÜYOR

19 Ekim 2017 09:55
Okunma
1079
MHP İstanbul Milletvekillerinden Seçim Bölgelerine Ziyaret AKSU: TÜRK MİLLETİ MHPYİ KENDİSİNE GÜVENCE OLARAK GÖRÜYOR

MHP İstanbul Milletvekillerinden Seçim Bölgelerine Ziyaret

AKSU: TÜRK MİLLETİMHP’Yİ KENDİSİNE GÜVENCE OLARAK GÖRÜYOR

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri İsmail Faruk Aksu ve Arzu Erdem, seçim bölgelerinde yer alan ilçeleri tek tek ziyaret ettiler. Teşkilat yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen MHP’li vekiller, TBMM'nin geçen dönemki yasama çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Yeni anayasal düzenlemeler ve TBMM İç Tüzüğü ile bir sonraki yasama döneminde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

 Türkiye'nin içinden geçmekte olduğu kritik sürece de dikkat çeken milletvekilleri, bu süreçte MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Türkiye'nin istiklal içinde istikbale taşınması adına verdiği mücadele ve katkının önemine de dikkat çektiler.

Aksu ve Erdem, MHP’nin Türk milletinin birlik ve bütünlüğü,huzur ve refahı için yürüttüğü politikalar hakkında bilgi verirken, İstanbul'un yerel sorunlarına ilişkin teşkilat mensuplarının görüş ve önerilerini de kaydettiler.

Aksu, özellikle İstanbul'un bir çok sorununu Meclis gündemine taşıyarak konunun çözümü için takipçisi olduğunu belirtirken, Türk milletinin Milliyetçi Hareket Partisini kendine güvence olarak gördüğünü ifade etti.

AKSU:  ORTADOĞU GAZETESİ ÜSTÜNE DÜŞENİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYOR

Bu arada MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu,Ortadoğu gazetesini de ziyaret ederek gazetenin yayın politikası hakkında bilgi aldı.

MHP ilçe teşkilatları ile birçok esnaf ve sivil toplumkuruluşlarını ziyaret eden Aksu, beraberinde MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki ile birlikte Ortadoğu gazetesini ziyaret ederek gazetenin Yazı İşleri Müdürü Mehmet Müftüoğlu ile bir süre sohbet etti. Gündemdeki konular ile çalışmaları hakkında Müftüoğlu’n dan bilgi alan Aksu, Ortadoğu gazetesinin giderek daha etkin ve önemli bir yayın organı hâline gelmesinden,daha geniş kitlelere ulaşma imkânı bulmasından, Türk devletinin ve Türk milletinin bekası noktasında verdiği katkıdan, meseleleri Türkçe bir bakış açısı ile değerlendiren gazetecilik anlayışından ve millî vicdanın sesi olma gayretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Aksu, iletişim çağında medyanın rolünün önemine dikkat çekerek, Ortadoğu gazetesinin taşıdığı misyonun önemine işaret etti. Gazetenin üstüne düşeni layıkıyla yerine getirdiğini ve Türk milletinin  doğru bilgilendirilmesi adına büyük önem taşıdığını belirten Aksu, Müftüoğlu'nun şahsında tüm gazete çalışanlarını tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.