ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI AHMET YİĞİT YILDIRIM TÜRK MİLLETİ İÇİN HAZIRLANMIŞ PROJELERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN TANITTI

11 Ekim 2023 11:35
Okunma
70
ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI AHMET YİĞİT YILDIRIM TÜRK MİLLETİ İÇİN HAZIRLANMIŞ PROJELERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN TANITTI

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI AHMET YİĞİT YILDIRIM TÜRKMİLLETİ İÇİN HAZIRLANMIŞ PROJELERİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN TANITTI

Arif ŞAHİN

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı AhmetYiğit Yıldırım, Üniversite Tercih Robotu, Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezive Permakültür Sürdürülebilir Tarım Projesi gibi Türk milletinin hizmetinesunulan projeleri tanıttı.

Üniversite Tercih Robotu

Genel Başkan Yıldırım, Üniversite Tercih Robotu projesinintanıtımını şu şekilde yaptı: Ülkü Ocakları Tercih Robotu ile Geleceğe AdımAtın! Ülkü Ocakları olarak, tercih döneminde gençlerimize destek olmak için geliştirdiğimizTercih Robotu ile puan ve başarı sırasına göre filtreleme yaparak üniversitetercihlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Türk gençliğinin, geleceğe sağlamadımlarla ilerlemesine yardımcı oluyoruz. Tercih Robotu için:http://ulkuocaklari.org.tr/tercihrobotu/ YKS sonuçlarının açıklanmasınınardından gelenek bozulmadı. Ülkü Ocakları öğrenciler için seferber oldu.  Sınavlara giden süreçte çevrimiçi sınavlarlaöğrencilere destek olan Ülkü Ocakları bu kez de tercih döneminde öğrencileriyalnız bırakmadı.  O paylaşım ÜlküOcakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’dan geldi.

Yıldırım “Ülkü Ocakları Tercih Robotu ile Geleceğe AdımAtın!” İfadeleriyle duyurdu Tercih Robotu’nu. Ülkü Ocakları Genel BaşkanıYıldırım “Ülkü Ocakları olarak, tercih döneminde gençlerimize destek olmak içingeliştirdiğimiz Tercih Robotu ile puan ve başarı sırasına göre filtrelemeyaparak üniversite tercihlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.” İfadelerinikullandı.

Üstelik Tercih Robotu’na ulaşmak da çok kolay. Gençlerulkuocaklari.org.tr/tercihrobotu/ adresinden hızlıca ulaşıp işleminigerçekleştirebilecek. Yıldırım paylaşımında ayrıca “Türk gençliğinin, geleceğesağlam adımlarla ilerlemesine yardımcı oluyoruz.” İfadelerine de yer verdi.2022 yılında on binlerce genç Ülkü Ocakları Üniversite Tercih Robotu programınıkullandı. 2023 tercihlerinde bu sayının katlanarak artması öngörülüyor.

Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi

Genel Başkan Yıldırım, Ülkü Ocakları Uzaktan EğitimMerkezi projesininin tanıtımını şu şekilde yaptı: Kolay, Erişilebilir, SınırsızBilgi: Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi Kıymetli Gençler; Ülkü OcaklarıEğitim ve Kültür Vakfı olarak geliştirdiğimiz, Türkiye’nin en büyük dijitaleğitim platformu ÜOUZEM çok yakında sizlerle… Müfredata uygun olarakhazırlanmış tüm derslere zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın erişimimkanıyla, eğitimde başarıyı yakalayacağınıza inanıyoruz!

Türkiye’nin en büyük dijital eğitim platformu ÜlküOcakları Uzaktan Eğitim Merkezi Türk gençliğinin hizmetinde Eğitimde fırsateşitliği Öğrenci merkezli Tam öğrenmeye dayalı

Bilimsel temelli İnovatif teknolojik eğitimler Alanındauzman eğitim kadrosu 4K eğitim videoları Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise;LGS ve YKS sınav kapsamına uygun içerikleriyle, binlerce ders videosuyla zamanve mekan kısıtlaması olmaksızın birçok içeriğiyle gençlerimizin eğitim hayatınakatkı sunacağına inanıyoruz.

İl ve ilçe Ocaklarımızdan temin edebilirsiniz.

Permakültür Sürdürülebilir Tarım Projesi

Genel Başkan Yıldırım, Permakültür Sürdürülebilir TarımProjesini şu şekilde tanıttı: Ülkü Ocakları olarak başlattığımız PermakültürSürdürülebilir Tarım Projemiz kapsamında çocuklar için “Mini Bahçem YetiştirmeKiti” hazırladık.

Çocuklarımız, Mini Bahçem Yetiştirme Kiti sayesindetoprakla buluşup, sürdürülebilir bir gelecek için tarımla büyüyecek.

Sebze ve meyve yetiştirmeyi öğrenecekler.

İl ve ilçe Ocaklarımızdan Mini Bahçem Yetiştirme Kitinitemin edebilirsiniz.