DEVLET BAHÇELİ: MİRAÇ HADİSESİ, MUCİZEVİ BİR YÜKSELİŞİN, İLAHİ MÜKÂFAT YÜCELİĞİNİN İNSAN HAVSALASINA SIĞMAYAN MÜJDESİDİR

03 Nisan 2023 12:17
Okunma
105

DEVLETBAHÇELİ: MİRAÇ HADİSESİ, MUCİZEVİ BİR YÜKSELİŞİN, İLAHİ MÜKÂFAT YÜCELİĞİNİNİNSAN HAVSALASINA SIĞMAYAN MÜJDESİDİR

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Miraç Kandilidolayısıyla 17 Şubat 2023 Cuma günü sosyal medya hesabından mesaj yayımladı.Bahçeli, mesajında şunları kaydetti:

"Miraç hadisesi, mucizevi biryükselişin, ilahi mükâfat yüceliğinin insan havsalasına sığmayan müjdesidir. Bugece rahmet ve lütuf gecesidir. Efendi’miz Resulullah’ın Mescid-i Haram’danMescid-i Aksa’ya, oradan da semanın zirvesine çıkması bu gecenin maneviarmağanıdır. Miraç’ın, Kahramanmaraş merkezli depremin ağır sonuçlarıylamücadele eden ülkemiz ve milletimiz lehine ihtiyaç duyulan huzur, manevirahatlama ve normalleşmeye vesile olması yürekten niyazımdır. Allah’ın izni veinayetiyle bu zor günler inşallah aşılacaktır. Efendi’mizin kutlu hayatınınsıkıntılı bir döneminde gerçekleşen, pek çok nimet, bereket ve güzelliğilütfeden Miraç mucizesinin seneidevriyesi, aynısıyla aziz milletimizin maruzkaldığı hüzün, ızdırap ve acılardan kurtuluşu için de bir eşik olması yegânedileğimdir. Allah her şeyi bilen, gören ve işitendir. Rahmetinden ümitkesilmemelidir. Yardımlaşmanın gücüyle, dayanışmanın güveniyle, paylaşmanınkeremiyle, sabrın selametiyle, metanetin enginliğiyle, kardeşliğin erdemiyle,fedakârlığın enerjisiyle zorlukların üstesinden gelinecektir. Azizmilletimizin, Türk-İslam âleminin Miraç Gecesini gönülden kutluyor, yeni biryükselişe ivme vermesini temenni ediyorum. Depremde hayatlarını kaybetmişvatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi gören vatandaşlarımıza şifa,milletimize de başsağlığı diliyorum. Rabb’im, milletimizi ve ülkemizi her türlükaza, bela, afet, musibet ve fenalıktan korusun kollasın dualarımla birlikte,bu gecenin hükmü hatırına manevi diriliş ve toparlanışın bir an evvel tecellietmesini niyaz ediyorum. Miraç Gecemiz mübarek olsun."

BAHÇELİ’DENBERAT KANDİLİ MESAJI

MHP Genel Başkanı DevletBahçeli, 6 Mart 2023 Pazartesi günü Twitter üzerinden yaptığı açıklamada da vatandaşlarınberaat gecesini kutladı. Bahçeli, mesajında şunları belirtti:

"Ramazan ayının müjdesiolan Berat Kandili münasebetiyle; aziz milletimizin, Türk-İslam âleminin, tümvatandaşlarımızın bu mübarek gecesini manevi beratımıza vesile olması niyazıylakutluyor, yaşadığımız sıkıntılardan kurtuluş için bir şifa, bir eşik olmasınıümit ediyorum. Hayırlı ve bereketli kandillerimiz olsun inşallah. Nice ilahimükâfata erişmeyi kalpten diliyor, dualarımızın kabul, Allah’ın yar veyardımcımız olmasını temenni ediyorum."