Ahmet Yiğit Yıldırım’dan, “Ne mutlu Türk’üm diyene!” sözünden rahatsız olan HDP’li Beştaş’a: TÜRK MİLLİYETÇİLERİ VAR OLDUĞU MÜDDETÇE BU SÖZDEN DAHA ÇOK RAHATSIZ OLACAKSINIZ

16 Ocak 2023 13:30
Okunma
126
Ahmet Yiğit Yıldırımdan, “Ne mutlu Türküm diyene!” sözünden rahatsız olan HDPli Beştaşa: TÜRK MİLLİYETÇİLERİ VAR OLDUĞU MÜDDETÇE BU SÖZDEN DAHA ÇOK RAHATSIZ OLACAKSINIZ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet YiğitYıldırım, Meclisteki Bütçe görüşmelerinde 'Ne mutlu Türk’üm diyene!.'ifadesinden rahatsız olan HDP Grup Başkan Vekili Meral Danış Beştaş'a serttepki göstererek, "Türk milliyetçileri var olduğu müddetçe bu sözü dahaçok işiteceksiniz. Meral Danış Beştaş." diye cevap verdi.

Beştaş, bütçe konuşmasında “Ne mutlu Türk’ümdiyene diyorsunuz burada biz de cevap olarak ne mutlu insanız diyoruz.” diyerekAtatürk'ün bu sözlerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

HDP’li Beştaş'a en sert tepkilerden biriÜlkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'dan geldi. Yıldırım sosyal medyahesabından yaptığı açıklamada, "Türk milliyetçileri var olduğu müddetçe busözü daha çok işiteceksiniz. Meral Danış Beştaş. Tüm Türk gençliğini bugönderinin altına; Ne mutlu Türk’üm diyene yazarak Türk düşmanlarını daha çokrahatsız etmeye davet edeceğiz. Ne mutlu Türk’üm diyene!" diyerek Beştaş’arest çekti.