Olcay Kılavuz, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Talimatı ile Telafer'e Gitti ŞEHİT ÖZALKAN'IN ADI TELAFER'DE YAŞAYACAK

23 Haziran 2018 13:15
Okunma
659
Olcay Kılavuz, MHP Lideri Devlet Bahçelinin Talimatı ile Telafere Gitti  ŞEHİT ÖZALKANIN ADI TELAFERDE YAŞAYACAK

Olcay Kılavuz, MHPLideri Devlet Bahçeli'nin Talimatı ile Telafer'e Gitti

ŞEHİT ÖZALKAN'IN ADI TELAFER'DE YAŞAYACAK

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Zeytin Dalı Harekâtı'nda Kilis'in Gülbaba köyünün güney doğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın ailesini ziyaretederek başsağlığı diledi. Şehit Özalkan'ın ailesinin Ankara Sincan'daki baba evine taziye ziyaretinde bulunan Kılavuz, acılı baba Selahattin Özalkan, kardeşi Necip Özalkan ve diğer yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Baba Selahattin Özalkan ile sohbet eden Olcay Kılavuz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatları ile şehidin vasiyetinin en kısa zamanda yerine getirileceğini belirtirken, başta şehit Musa Özalkan olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi.

Genel Başkan Kılavuz, şehit ailesini ziyaret ettikten sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı ile Telafer'e  gitti.

Türkmen şehri Telafer'de gerekli çalışmaları yaparak yerel yöneticiler ile görüşen Kılavuz, "En kısa zamanda şehit Musa Özalkan'ın vasiyetindeki gibi Türkmen balaları için anaokulu kreş veya kültür yuvası inşa edecek ve şehit kardeşimizin adını ölümsüzleştireceğiz. Şehidimizin ismiyle kurulacak olan bu eğitim öğretim yuvasında, binlerce Türkmen genci eğitim alacak ve gerektiğinde Musa ağabeyleri gibi canlarını bu vatana feda edecek bir bilinç ile yetişecekler." dedi.

Kılavuz, Twitter'dan yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Afrin'e yönelik "Zeytin Dalı Harekâtı'nda" Türk milleti kahraman bir evladını,Ülkücü Hareket yiğit bir sevdalısını vatana feda etti. Ülküdaşımız,kahramanımız Musa Özalkan kardeşimiz devletimizin istiklali, vatanımızın ve milletimizin bekası için Afrin'de şehadet şerbetini içti. Şehidimizin şehadetide, yaşantısı da kendisinden sonraki nesillere bir örnek teşkil ederken,yüreklerimizi burkan ama üzerlerdeki ölü toprağını atan, göğsümüzü kabartan bir vasiyeti gündeme geldi. Vasiyetinde 'Şehit olursam Türkmen Bala'ları için anaokulu kreş veya kültür merkezi yapılsın ismim verilsin.' diyordu. Ülkücü Milliyetçi Hareket'in Lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey, bu vasiyetin yerine getirileceğini milletimizle paylaştı. Bilinmesini isteriz ki, şehit kardeşimizin vasiyetini yerine getirmek için bizzat Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in emir ve talimatları doğrultusunda bugün Türkmen elindeyiz. Türkmen şehri Telafer'de gerekli çalışmaları yaparak yerel yöneticiler ile görüşüp, en kısa zamanda şehit Musa Özalkan'ın vasiyetindeki gibi Türkmen balaları için ana okulu kreş veya kültür yuvası inşa edecek ve şehit kardeşimizin adını ölümsüzleştireceğiz. Şehidimizin ismiyle kurulacak olan bu eğitim öğretim yuvasında, binlerce Türkmen genci eğitimalacak ve gerektiğinde Musa ağabeyleri gibi canlarını bu vatana feda edecek birbilinç ile yetişecekler. Bu duygu ve düşüncelerle en derin saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Telafer'deki eğitim yuvasının kurulmasını vasiyet ederek,şehadetiyle dahi sessiz yığınlara ders veren kahraman şehidimiz Musa Özalkan kardeşimize tekrar Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Şehidimizin emanetini sahiplenerek, manevi anlamı önemi çok büyük bu kutlu vazife ile bizleri onurlandıran Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e bir kez daha teşekkürlerimi arz ediyorum. Türk milleti var oldukça, Ülkücü Hareket şehidimizin adını Telafer'de ve gönüllerde ebedî kılacaktır! Cenabı allah kahraman Mehmetçiklerimizi mansur ve muzaffer eylesin. Ne mutlu Türk'üm diyene!"